bambi

Leggingsarna som alla vill ha - Full bloomer multi



Tänk att dessa färgglada leggings skulle bli så populära bland alla Odd Molly fans? Dom sålde slut på direkten överallt! Jag känner inte direkt att jag behöver ha ett par, men om du känner att du vill ha dom så har deepFLING fått en påfyllning. Där kostar dom endast ca 447 kronor istället för 600 som priset är i svenska butiker (om man nu hittar något par).

Vad säger ni om dessa? Förstår ni varför det blev en sån hit?
#1 - Lesthi

Jag tycker de var väldigt fina, men jag skulle nog inte ge mer än 199 kr för dem :P

#2 - Lili

Jag förstår inte varför det är så populär,och kostar så mycket,kanske märket spelar viktigt roll.

#3 - Lili

jag google det,det är svenska märket,men jag är utländsk,och det är första gången jag vet om detta märket,hög pris så berår det på de varor är handgjord,men för mig tycker jag det legging är ful, jag vill inte och orkar inte köpa sådånt dyra saker.

#4 - linda

Ja vad kan man säga om dessa. Personligen skulle jag aldrig ta på mig dem. Men som tur är så är smaken som baken:)

Vissa kanske älskar dem och avskyr sådant jag gillar :)

#5 - Linda

Fast jag tycker de verkade mest hypade när de låg på förhandsbokning! När de väl släpptes och folk fick hem dem verkade många halvbesvikna.. och de verkar inte vara helt lättsålda på Tradera, iaf inte till några höga bud!

Personligen tycker jag de är hysteriskt söta på produktbilden, men de bilder jag sett på diverse bloggar verkar de lite plastiskt skrikiga.. Har dock ej sett dem irl!

#6 - Martina

Nej, vet du vad... De där var inte alls i min smak. Färgerna är min smak men det ser ju nästan ut som om man har trätt på ett par Kalle Kryp på knäna....

#7 - Marica

Ja, dom ser ut att vara såå fina! Inte min vanliga stil kanske, men kunde inte låta bli att beställa ett par:)