bambi

Lite skvaller så här på morgonen

Igår när jag var på teater så träffade jag på Catarina Hurtig som var där med sin fina lilla dotter.

Catarina var väldigt trevlig och vi pratade massor om barn och hur det är nu när man är inne på barn nr. 2. Hur mna lätt gör skillnad på barn nr. 1 och nr. 2.

Sen när jag kom hem så googlade jag lite efter hennes blogg, men hon verkar inte vara aktiv bloggare just nu. Lite konstigt att hon var där då... tänkte jag.

Men så hittade jag flera artiklar om rykten att pappan till hennes barn är Ola Rapace och att det var därför Ola och Noomi skilde sig. Ingen av dom har förnekat eller bekräftat ryktena, vad jag har förstått. Sammanträffande att Catarina var där igår eller var det så att hennes 5-månaders dotter skulle få träffa sin pappa? Vad tror ni?

#1 - APAN SATT I GRANEN | när du vill vara dig själv för en stund

Jag vet inte ens vem kvinnan är :)



Visst verkar det lite suspekt att man tar med sig en bebis på en teaterföreställning.

#2 - Beata

Kul med skvaller!



Det där med att göra skillnad på 1:an och 2:an är naturligt och bra tror jag, barnen är ju två olika individer med två olika viljor m.m. Så det vore nästan konstigt att behandla dem lika som om de vore klonade kopior av varandra :-) Ni verkar vara toppenföräldrar, kul att du uppdaterar din blogg så tidigt på morgonen, du är den enda som gör det av de bloggar jag läser och det uppskattar jag för det är trevligt att ha något att läsa till morgonkaffet förutom tidningen.

#3 - Andrea

hihi men bambi då, värsta skvallerbloggerskan! :)

#4 - Alfva

Fast jag kan inte påstå att jag förstod logiken att barnet skulle få träffa pappan oavsett, för en 5-månaders bebis lär ju inte sitta i publiken och aktivt titta på föreställningen.. :D



Fast jag vet inte vem Catarina Hurtig är, så nu måste jag googla henne....

#5 - Martina

Skulle gissa att det är något mer än att han bara är pappa till barnet. Om hon är där på den första visningen av föreställningen menar jag. Det låter mer som ett flick/pojkvän-beteende kanske?



usch nu gick jag igång, jag älskar skvaller helt ärligt haha

#6 - Mimmi

Vem orkar bryr sig!



Skvaller är det värsta som finns. Människor är bra konstiga och äckligt nyfikna.

#7 - Emma

Jag har hört detta skvaller innan men det var ett tag sen, innan barnet var fött...ja man undrar ju om det är sant eller inte?!

#8 - maya

det skvvallras ju också om att han haft en affär med linda rosing...........han föredrar kanske blondiner med lite former. Noomi såg faktiskt inget vidare ut som Lisbeth salander. Mager och okvinnlig - men det är bara mina personliga åsikter.

#9 - Petra

wow vilket skvaller:)sånt gillar vi,spännande då får vi kanske snart reda på vem som e fadern.Ha en bra dag

#10 - Jolanta

Mager och okvinnlig? Han gifte sig ju med henne.. fått barn med henne... han måste ju tyckt att hon är attraktiv. Hon är såååå mycket snyggare än de två om jag får säga mitt.