bambi

Medicin
Ja, imorse var jag till läkaren och fick mig en flaska medicin. Medicin som ska få mig att sluta hosta så förbannat mycket. Medicin med morfin. Jag är så van vid att antingen vara gravid eller amma, så jag reagerade direkt "men inte kan jag ta medicin med morfin i!". Men det kan jag ju  ;)

Jag har inte velat skriva så mycket om alla våra förkylningar och krämpor, för det är ju så tråkigt att hålla på och tjata om. Jag är ju van vid att vara frisk. Har alltid varit väldigt frisk, ja, fram tills jag fick barn... då är det ständigt sjukstuga här hemma.


Trött och osminkad

#1 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Ja, här är det sjukstuga också, och nej, sånt är inte alltid så kul att läsa om när det tjatas, men vad gör man ibland? ;-)



Jag glömde istället att jag var gravid när jag köpte hostmedicin, men tack och lov var personalen "på G", jag kan ju säga att det syntes ;-)

#2 - Viveca

Hoppas att du kan sova gott med hjälp av dundermedicinen inatt! Det är den enda hostmedicinen som brukar hjälpa, men när jag provade mådde jag väldigt illa morgonen efter.. Obehagligt...

Mvh Viveca

#3 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Hoppas medicinen hjälper det är ju hemskt att hosta hela tiden. Är det månne coccialana du fått?