bambi

När Zack får bestämma...
Zack får vara med och bestämma mer och mer när det gäller hans kläder. Förra gången så var det en Hello Kitty keps, idag blev det en kortärmad tröja med biltryck. Leah fick förstås en matchande body! (Jag är verkligen inne på att syskonmatcha dom!)


195 kronor respektive 175 kronor hos Polarn o. Pyret.

#1 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Det är jättegulligt att syskonmatcha, så länge du inte sätter klänning på de båda fast det är ju ingen risk ;o)

#2 - Mali - humanist, verkligen inte feminist

haha, ja min dotter gillar allt vad bilar och traktorer heter, men kläderna är det allt jag som köper hem! Dock finns det mer "tjejiga kläder" än "killiga kläder" tycker jag. En blå tröja med bilar på en tjej ser inte "konstigt" ut lägre, men en rosa tröja med prinsessor och glitter kan ju dock se konstigt ut på en kille.. knepigt det där!

#3 - Martina

Försöker hitta något att syskonmatcha med när jag är ute och ska handla något till någon av barnen.

Tyvärr har jag märkt att det är svårt att hitta något likadant plagg i de olika storlekarna 74 och 92/98.

Sonens kläder är fortfarande på bebisavdelningarna medans dotterns måste köpas på de lite större barnens avdelning. Och då vill man tydligen inte ha samma typ av mönster.

Jag köper mest i fysiska butiker och har inte tittat runt så mycket på webben...

#4 - Pethra

Bra det!

Vår dotter är snart 4 år och sedan hon var drygt 2 år har hon fått vara med och bestämma när vi har köpt kläder åt henne, på så vis finner man det mesta i hennes garderob. Hon är mest en jeanstjej men nu när vi beställde hem sommarkläder så var det klänningar hon ville ha, inte det mest praktiska när man leker, men eftersom vi håller på det att hon har minst lika mycket bestämmanderätt som vi gällande hennes kläder så kan vi inget säga. Enda regel vi har är att det måste vara kläder anpassade till hennes ålder, tycker det ser illa ut när småtjejer klär sig som tonåringar. :)

#5 - Sofia

En sån T-Shirt valde Jonathan förra gången efter ett besök på sjukhuset (även en leksakshamster fick följa med hem).

Tycker den är ursöt, och jag tror att det fanns en med andra motiv på.