bambi

Nehe, han får vara hemma resten av veckan...

 
Nej, förskolan tyckte att han skulle vara hemma resten av veckan. Mest för att han har så många sårskorpor och dom var lite oroliga att det skulle göra ont om dom andra barnen drog i honom (speciellt dom mindre barnen). Jag förstår att dom är lite oroliga över att det ska börja blöda en massa och så. Men jag tror nästan att risken är större att någon drar i honom här hemma ;)


Nej, men jag har inget emot att ha honom hemma ett par dagar till. Men Zack blev väldigt besviken för han var verkligen inställd på att få komma till dagis (även om jag sa att han kanske inte skulle få vara där innan vi gick dit). Så som lite tröst så tog vi med lite pick-nick (smoothie och banan) och gick till lekparken istället.



Men det är ju värsta vintervädret så vi började frysa efter en timme ute och fick gå hem och värma oss istället. Imorse var det bara 4 grader ute  :/
#1 - Martina

Jag hoppas verkligen yr.no-appen har rätt och att det kommer bli 17-18 grader i helgen! Så man vill vara ute och leka med barnen igen. Nu är det ju nästan bara en plåga :-)

#2 - Mammabea

Så söta!

#3 - LADY DAHMER

argh #4¤#%¤!! Jag är så glömsk. förlåt mig.



Nej, min mamma är ju här fortfarande och det skulle vara småtaskigt. hehe. Men annars hade det varit skitkul! (fan nu har jag nobbat dig två gånger, men tro inte att jag undviker events eller dig!)