bambi

Nya favoriter på badrumshyllan!
Under dom senaste veckorna så har jag fått hem en hel del produkter både hemskickat och i olika goodiebags. Mycket passar inte mig eller blir inte använt. Men här är tre favoriter:



♥ Decubals nya Body oil - Mycket praktisk med sprayflaska, speciellt när man lat som mig och inte orkar smörja in mig varje dag. Sen kan man välja om man vill ha den parfymerad eller inte, eftersom parfymen medföljer i en liten påse. Jag valde att hälla i parfymen i flaskan och den har en frisk grapefrukt-doft.

Olivia by CCS - Som det hörs på namnet så är Olivia baserad på olivolja. Hela serien är fri från parabener och mineralolja och ekologiska. Detta känns verkligen som en hudvårdsserie som jag kommer köpa själv i framtiden!

Nivea Pure & Natural - Det verkar vara väldigt inne med ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter, vilket är toppen! Jag brukar faktiskt inte använda handkräm, men jag gillade denna. Tyckte om den lätta tvål-doften och krämen är inte kladdig. Handkrämen innehåller 95% naturliga ingredienser.
#1 - vintageRetroPrinsessa

Hallå Body oilen den finns ju inte på apoteket är det en nyhet du fått i goddiebag ?

Är så grymt sugen på denna :)

#2 - vintageRetroPrinsessa

Åhhh fusk var det apoteket som skickade hem den ????

Var kola i dag men såg ingen :(

Typiskt hade så gärna velat haft den till bambi som har så torr hy :))))))



ha det finast