bambi

Spåvagnsmuseet - vilken lycka för tågintresserade barn!



Oj, vilken urmysig förmiddag vi har haft på Spårvagnsmuseet och Leksaksmuseet! Kan verkligen varmt rekommenderas! Kostar 40 kronor per vuxen men är gratis för barn (för både Spårvagnsmuseet och Leksaksmuseet). Det finns massor med gamla bussar, spårvagnar och tåg. Roligast var förstås att få åka den mini-spårvagnen, vilket kostar 10 kronor. Barnen ville åka om och om igen...




På Leksaksmuseet så fanns det en massa gamla och ovanliga leksaker, bland annat en Barbie i rullstol! Det är en ovanlig syn!


#1 - Ladydahmer

Åh va roligt! Dit måste jag åka nån helg! Det var inte så farligt dyrt heller!

#2 - Ladydahmer

Åh va roligt! Dit måste jag åka nån helg! Det var inte så farligt dyrt heller!

#3 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

JA! Vilket bra tips.

#4 - Annica

åh det skulle mina pojkar tycka om! Har ju lite långt till huvudstaden då men det får helt enkelt bli en minisemester någongång :)

#5 - Anonym

haha vad roligt! :) Jag bor PRECIS brevid museet, det är min busshållsplats :) Tänkte precis "vad roligt om jag sett henne där, då hade jag gått fram", sen läste jag ditt nyaste inlägg om att kanske inte känna igen folk ;)

#6 - Erica

Är "Spårvagnsmuseet" och "Leksaksmuseet" i ett och samma eller ligger dom i närheten av varandra?



MVH Erica!

#7 - BAMBI

Erica: Det ligger i samma byggnad!

#8 - Nina

funderat flera ggr på att gå dit med theo.. vart låg det? mitt i stan eller hur var det? eller tänker jag nu på leksaksmuseet? Eller är det samma museum?