bambi

Status på den godisfria månaden
Några av er har frågat hur det har gått med min godisfria månad. Jodå, det har gått bra! Endast två dagar av 13 har jag ätit godis eller bakverk. Det var när jag var på Mammablogg Galan och sen när jag bakade till makens jobb (ville provsmaka cupcaksen jag bakade). Det tycker jag är väldigt bra med tanke på att jag åt bakverk i stort sett varje dag förut! Och det har gått förvånansvärt lätt, men om jag har bestämt mig, verkligen bestämt mig för något så brukar det gå bra.

Vad gäller vikten så vet jag inte om mina godisfria dagar har påverkat något ännu. Det har kanske gått för kort tid och dessutom är batterierna i vår våg slut så jag har ingen aning om vad jag väger just nu. Men jag känner mig mer bekväm i min kropp för varje dag som går. Men jag gör detta främst för att jag tyckte att jag hade hamnat i en ond cirkel där jag ständigt åt sötsaker flera gånger om dagen.

Nu bjuder jag på lite fler bilder från i onsdags:

Står utanför eventet och snackar


Kvällens outfit: Spoiler linne under Livealot blouse

#1 - Pethra

Duktig är gärna ett ord jag inte slänger mig med, men just nu vill jag ändå säga att du är duktig som håller ut, med tanke på att du tidigare åt sötsaker varje dag, jätte bra jobbat! Sedan tänkte jag bara ge ett litet tips, mät midjan istället för att väga dig. Det finns många fler faktorer än bara fett som visar sig på vågen, så måttbandet är det bästa för att se resultat. :)

#2 - Tindra

Duktig du är som kan hålla dig från sötsaker, jag har ALTID vart värsta godis trollet, still I Am ;)

#3 - Sara

Duktig är man om man håller ut en hel månad.