bambi

Störst av allt är kärleken

Störst av allt är kärlek
Du behöver inget mer
När allt omkring dig bleknar
Är det bara den du ser



Igår så pratade jag och min vän om vad som är viktigt här i livet och hur man ser annorlunda på livet efter det att döden har knackat på ens dörr. Hon har förlorat en närstående och jag pratade om min cancer, trots att den inte var dödlig så känner jag mig inte odödlig längre. Jag vet att jag kan drabbas av både allvarliga sjukdomar och döden, något man inte riktigt trodde innan...

Nej, ta vara på allt fint i livet och slösa inte energi på sånt som du mår dåligt utav. Just nu så sitter jag här i ett mycket stökigt vardagsrum, något som jag inte skulle ha gjort för ett år sen.... Istället sitter jag här och njuter av en kopp te och tänker på min fina familj. Hur lycklig jag är som lever och mår bra, som fick "rätt" sorts cancer och att jag har världens finaste make och barn.
#1 - Tindra

Bra inställning till livet vännen :)

Man ska ta vara på dagarna ...ingen som lovar en morgondagen...

#2 - Sarah

Jag håller med dig bambi.



Städning är inte det viktigaste här i livet, det får vara stökigt för det är okej så länge man inte lever i misär. Låter som jag aldrig städar nu, hahaha!

Jag har stökigt as we speak, men det är okej. Jag tar det lite senare eller imorgon, nu ska jag snart hämta min busunge på dagis och då ska vi umgås. För vad är viktigast i slutet av dagen? Umgänge med barnen eller ett fint hem att visa upp för andra?



Kram

#3 - Anna

Jag har tack och lov inte behövt hantera en cancersjukdom (själv, olyckligtvis är väl de flesta av oss drabbade av cancer i familjen) men jag har under de senaste åren blivit välsingnad med en egen familj. Jag gifte mig med en kärlek så stark jag inte kan annat än att le med hela hjärtat när jag tänker på honom, fick en vacker dotter och väntar nu en liten plutt till. Helt otroligt hur livet förändras och allt omvärderas. Nu finns inget viktigare i livet än att busa på golvet, hennes bubblande 9 månaders skratt eller middagarna då vi alla är samlade. Störst av allt ÄR kärleken, i alla dess former!

#4 - Rosa

Blir riktigt glad av att läsa din blogg! Började idag men läst en hel del. Nästan lite lugnande iom jag nyligen gjort vävnadsprov på min sköldkörtel och ja, om några dagar får jag svar. Man tänker ganska mycket och det känns bra att läsa hur någon annan haft/har det :)

#5 - linda

Dina ord berör, det hoppas jag du vet!



Jag har själv fått en ny syn på livet efter att ha genomgått hjärnundersökningar, magnetröntgen mm.

Min läkare trodde att jag hade en hjärntumör, då jag haft flera tecken på detta.



Väntan på provsvaren var något av det värsta jag varit med om. Var så rädd och så nervös. Funderade på hur allt skulle bli i framtiden mm..



Provresultaten var inte jättebra, men ingen tumör!

Jag grät av lycka!



Även om provresultatet visade avvikande värden i vänstra hjärnhalva så är det något jag kan leva med.

Nu vet jag vad allt beror på och varför jag mår dåligt.



Kortfattat kan man säga att min hjärna sover då jag är vaken. Vänstra sida arbetar inte som den ska, den är kroniskt skadad på grund av långvarig depression.



Hur det utvecklar sig i framtiden återstår att se!



Men jag lever nu, och det tänker jag ta vara på. varje dag är en underbar gåva.



kram