bambi

Tidspussel
Zack har lite feber och är hemma idag. Då ser det ut så här:



Och jag sitter med kalendern framför mig och försöker planera dom närmsta veckorna. Nu förstår jag när folk kallar det för "livspusslet", jag brukar själv aldrig använda det ordet, känns så konstigt att kalla livet ett pussel men nu vill jag nästan använda ordet. Eller kanske tidspussel?

Det är 30-års fest, me&i party, examensfest, glassprovning, klubbinvigning, matevent och en weekend som ska avklaras (eller man kanske ska säga avnjutas?) inom dom närsta två veckorna. Så då gäller det bara att se till allt runtomkring är fixat. Varför är det alltid så mycket inbokat vid den här tiden av året???? Tur att jag inte jobbar också...
#1 - Maria.

Låter ändå som du har en härlig tillvaro! :)

När jag gick för att lämna min dotter på skolan idag så passade jag på att hämta gårdagens post och fann till min glädje goodie bagen från dig med tandblekning och solcreme. Blev jätteglad! Tack snälla ännu en gång. Kram, Maria.

#2 - Pethra

Skulle snarare säga att det är ett tidspussel, känns jobbigt om man får pussla ihop ens liv då livet är till för att njutas av, det samma gäller alla roliga event ni har framför er, de skall avnjutas, inte avnjutas! ;)