bambi

Tretorns pressvisning


Jag tog med Anna på pressvisning som Tretorn hade idag. Jag blev så himla imponerad över hur fint dom hade fixat allt. Dom hade verkligen tänkt på detaljer. Dom hade fågelkvitter i bakgrunden, uppstoppade fåglar på borden, konstgräs på golvet och en stor björn utanför som hälsade alla välkomna.

Jag är även imponerad över vilket företag Tretorn är! Det kan ta 1½ timme att göra ett par skor, allt görs för hand! Företaget har funnits i 120 år och var väldigt väldigt tidiga med att ha barnpassning åt kvinnorna som arbetade hos dom. Det känns som ett företag med bra etik och fina värderingar.

En jättefin goodiebag fick vi med oss hem också med ett par fina skor (i vår egna storlekar) - Smögen Suede. En unisex seglarsko i mocka.





Den där lilla "träbiten" som hängde på påsen är ett litet usb-minne! Så sött  :)

#1 - LILITH - Sveriges mest menlösa blogg

Jag snubblade över din blogg av en slump och läste några inlägg och blev fast på en gång. Så jag var tvungen att börja om ifrån början och läsa allt. Jag ville ju veta varför det blev så, eller hur det blev si och allt sånt.



Det har tagit några veckor, men nu är jag ikapp äntligen. Varenda ledig stund har jag suttit här och läst. Leker barnen fint på rummet har jag satt mig här med kaffet. Har jag en ledig stund på dagen har jag suttit här. På kvällarna har jag suttit här. Haha nu känner jag mig som en stalker. Och självklart har jag lagt till dig på Bloglovin'.

#2 - Anonym

Det är något heltokigt när jag kommer in hit så scrollar jag ner för att läsa förbi headern men så scrollar den upp mig varje gång! Varför blir det så?