bambi

Måndag



Idag fick Leah prova på att sitta i kundvagnen för första gången när vi var och storhandlade. Hon skötte sig bra, fram mot slutet då hon blev lite otålig och vill ta alla saker hon nådde. Men det är mycket skönare att gå runt med kundvagn än att ha en korg på armen när man går med barnvagnen.


Det blev storhandlat för hela veckan. Veckans middagar ser ut som följande:
Måndag: Tacopaj (var så rysligt sugen på det idag)
Tisdag: Laxstroganoff
Onsdag: Purjolök- och brieost biffar
Torsdag: Födelsedagspicknick - vi tar med oss Fetost wraps!
Fredag: Grekisk pasta

Är det något av ovanstående som ni är särskilt sugna på och som ni vill att jag delar med mig receptet här i bloggen?


På sistonde så har vi haft så mycket inplanerat, men jag har börjat prioritera och tackat nej till en hel del saker. Tidigare så har jag tänkt "tänk om det blir jätteroligt och jag missar det??". Men man måste inte vara med på allt och det känns skönt.

Har varit lite ledsen i hjärtat på sistonde också, jag vet inte om det har märkts i bloggen. Känns som att jag har gjort slut med en vän som jag tycker om väldigt mycket och jag är lite orolig att det är precis vad som har hänt. Men nu kan ju alla relationer tyvärr ta slut vare sig man vill eller inte… och det händer då och då i livet att man behöver släppa taget om någon som har stått en nära. Men det är alltid tungt ett tag och lämnar ett hålrum.
#1 - Angelica

Jag skulle jätte gärna vilja se receptet till Laxstroganoffen. Det lät ju jättegott!

#2 - Helena

Har hon inte åkt kundvgn förrän nu! Min son har gjort det hur länge som helst (känns det som) och han är ungefär lika gammal :) Jag skulle också gärna ha receptet på laxstroganoffen!

#3 - Emma

Gärna tacopajen! :)

#4 - ♥anna♥

Ni har skrivit nästan samma i era inlägg om att göra slut i en relation. Rätt läskigt!



Kolla detta hos Fru Evelina..

http://www.alltforforaldrar.se/happilyeverafter/?p=6000#comments

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

anna Jag läste detta inlägg hos Evelina för några dagr sen (ja, när Evelina skrev det) och kände igen mig EXAKT i det Evenlina skrev... så därför blev det nog lite lika.

#6 - Malin

Reagerade också på att du skrivit samma som Evelina!



Nästan som om det vore en AFF-pakt eller något. Men inte roligt att "förlora" någon kär.

#7 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Malin Gud nej, ingen pakt... Jag har funderat fram och tillbaka i en vecka om jag ska skriva nåt, men det har varit så svårt att välja dom rätta orden. Men jag blev inspirerad av Evelina som beskrev det så "rätt" på något vis...

#8 - Anonym

Jag menade inget illa, det var bara min första, spontana tanke. Som sagt, tråkigt att du varit med om detta.

#9 - Malin

Namnet kom inte med...

#10 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Malin Ingen fara... :)

#11 - Malin

Jag skulle vilja se recept på fetaostwrapsen. Låter smarigt. =)

#12 - Josefine

Jag vill gärna ha recept på biffarna och den grekiska pastan. Lät väldigt mumsigt! :-)

#13 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Grekisk pasta blir jag väldigt nyfiken på!



Trist när en tidigare fin vänskapsrelation plötsligt tar slut, men ibland så händer det något som gör att man glider ifrån varandra, eller så sker det över tid att man blir alltmer olika. Hoppas att det löser sig på bästa sätt.

#14 - Liza

Jag skulle jättegärna se recept på grekisk pasta :)

#15 - Elin

jag kände också igen det direkt då det är väldigt likt det evelina skrev. tråkigt att förlora någon som stått en nära, men det är precis som du skriver, ibland måste man. jag har själv gjort det...

#16 - tangirrl

Fetaost Wraps!!! ge mig recept samt bildbevis ;)

#17 - En pojkmammas vardag

Skulle vilja ha recept på både Purjolök- och brieost biffar och Laxstroganoff :)

#18 - Emma

Fetost wraps och tacopajen lät mumsigt !!!

#19 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Jaa, både ons,tors,fre och precis i den ordningen så börja med onsdag gärna hi hi.



Visst är det märkligt egentligen, att man kan göra slut med en kompis.

Det har jag varit med om, vet egentligen inte vem som "gjorde slut" men nu i efterhand så tycker jag faktiskt att det var det bästa som kunde hända.



Vi var på olika plan och jag fick inte ut så mkt av att umgås med henne, det var mkt negativt och sådana personer vill man inte ha omkring sig.



Nu är det kanske inte så i din situation men jag tror att allt händer av en orsak =)

#20 - theokleia

laxstoganoff vill jag ha recept på. dottern älskar lax. även biffarna verkar smarrigt =)

#21 - Marie S

Grekisk pasta skulle jag vilja se receptet på! =)

#22 - Ladydahmer

Usch sånt där är så himla ledsamt, men ibland kan det ju bli så i perioder för mig också. Fast att det liksom är jag som är den som försummar vännerna. Speciellt om man har mycket annat på gång och tiden inte räcker till.



Jag har förlorat vänner just för att de inte orkat med min fråmvaro. Det är nåt jag försöker bli bättre på. Jag vill inte såra folk jag tycker om.

#23 - Heléne

När vår dotter fyllde 2 år i september förra året så bjöd jag "vännen" och hennes familj. När de kom hade de glömt presenten till vår dotter och sånt kan ju hända. Vi hade jätte trevligt och barnen lekte och hade skoj. Efteråt ringde vi och bjöd hit dem två gånger till men de kunde inte komma...sa de var upptagna. Vår dotter har fortfarande inte fått sin present och jag har fortfarande inte hört ett ord ifrån den sk "vännen". Jag är mycket besviken och ledsen på henne.

#24 - Jessica

kan du inte publicera recepten samtidigt som du lägger ut menyn? :) jag blev nyfiken på flera rätter och ser att flera andra också har efterfrågat dom.

#25 - Annica

mmm allt lät gott, ser fram emot recept :)

Apropå göra slut med vänner. Det har hänt mig genom åren också (eller rättare sagt att relationen ebbat ut) och med facit ihand så har det inte varit något större förlust. Det är tråkigt att det kan bli så men ibland växer man isär, det händer saker som vänskapsrelationen inte klarar av etc. Efter mitt cancerbesked för ett år sedan har jag definitivt märkt vilka vänner som står pall och vilka som inte gör det!