bambi

Dagens fråga: Vad får er att gilla ett inlägg?

Jag brukar försöka hålla lite koll på om det är något inlägg som ni läsare "gillar" mycket på Bloglovin', men det är lite svårt att se något samband. Är det tips? Välskrivna inlägg? Fina bilder? Ja, det verkar vara lite olika vad ni gillar.

Brukar ni vara generösa med att klicka på gilla-knappen? Jag tycker att jag själv är det. Brukar nog gilla 3-4 inlägg om dagen (som inte är mina egna), känns som ett roligt sätt att tala om för bloggaren att inlägget är bra.

#1 - LADY DAHMER

jag gillar inlägg där jag känner att "det här måste så många som möjligt läsa!"

#2 - tangirrl

Jag gillar de flesta inlägg jag läser som är bra och berör mig på nåt särskilt sätt. Och när jag håller med men samtidigt inte orkar gå in och kommentera :)

#3 - Alfva

Oj, jag har nog tryckt på gilla knappen 3 gånger sammanlagt. Får bättra mig!

#4 - Belinda

Godkväll Jag är lite nyfiken på vad du har för tankar om detta?

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article13083857.ab

#5 - Malin

Jag gillar inlägg jag vill spara, för att de innehåller något jag vill komma ihåg, eller när bloggaren har uttryckt sig väldigt bra i ett visst ämne.



Jag sparar även inlägg jag kommenterat i för att komma ihåg att gå tillbaka och kolla om jag fått något svar. Denna gillamarkering brukar jag ta bort om jag inte får svar/diskussionen tar slut.

#6 - Mia

Har aldrig gillat ett inlägg. Skriver en kommentar istället. Det som får mig att skriva kommentar är något som berör, är intressant eller roligt. Väcker känslor och tankar. Men, det hela beror på hur mycket tid jag har samt vilket humör jag är på också.

#7 - Anonym

Hej! Jag trycker på gilla-knappen när det är ett extra bra inlägg eller ett inlägg jag lätt vill kunna hitta senare som tex innehåller recept eller intressanta länkar.. Eller "bara" när det är ett grymt inlägg som bör höjas till skyarna :)

#8 - Nina

Genusrelaterade

#9 - jis

Nope.. Jag tycker det är så desperat på något sätt!

#10 - Sussi

Hejsan

Längesen men arbetat och nu har jag lite tid innan jag ska iväg.

Jag trycker på Gilla knappen om det är nåt roligt, intressant som du skriver som jag tycker att andra ska läsa men även för att vissa att jag gillade ditt inlägg. Och har jag tid så ger jag en kommentar.

Du har bra inlägg om bra saker som inte andra tar upp och kan vara bra att diskutera om. Alla har vi olika åsikter & synpunkter.



Ha en fin fredag

Krammiz <3

Sussi

#11 - Malin

Jag önskar att det fanns någon "gilla med bloglovin"-knapp under inlägget.. Då hade jag gillat varenda ett av dina, nästan :D

#12 - Malin

Malin, om du läser via bloglovin så finns det en sådan knapp längst ner till höger i fönstret.