bambi

Vecka 18 - #608 Changeling dress


Denna veckas Odd Molly är denna underbara klänning som heter #608 Changeling dress. Changeling dress är i 100% bomulls voile och finns i färgerna lite red, vintage dark grey, white (ej på bild) och vintage dark chalk.


Changeling dress har en fin fastsydd bolero som man kan välja om man vill knyta eller inte. Underbara pärlbroderier fram på och på ryggen. Den har också två fickor som gör att den känns lite mer som en vardagsklänning. Förutom att man kan variera klänningen genom att knyta boleron eller inte så kan man matcha den med leggings, strumpbyxor eller jeans då den är rätt så kort och kan användas mer som en tunika också.

Det jag gillar mest med Changeling dress är att den går att variera så mycket men också att den inte är så urringad. Ärmarna är lagom långa och vida och det är klänning som inte känns för fin för att bäras till vardags, vilket betyder också att den komemr att användas mer.

Jag skulle säga att Changeling dress är något stor i storleken, förutom över bysten. Men om man inte knyter boleron eller knyter den löst så passar den även den med lite större byst. Changeling dress kostar 1700 kr.

#1 - Ejkej

Åh så söt. Om jag tycker att Odd Molly är på tok för dyrt för mig i vanliga fall så var nog nästan det där en klänning som jag ändå skulle kunna tänka mig att lägga pengarna på.