bambi

Vecka 21 - #681 Lace patchwork wrap dress



Denna veckas Odd Molly är en underbar klänning från sommarens kollektion som heter #681 Lace patchwork dress. Egentligen så är det två klänningar i en, för man kan utan problem ha underklänningen (som är i 100% silke) ensam. Klänningen finns i dom tre färgerna vintage powder, mid paricot och vintage lite lilac.



Underklänningen som medföljer är ganska lång och har en "tung" känsla trots att den är i silke. Underklänningens mönster har lite metalliv inslag som skimrar fint. Wrappen kan man öppna helt framtill och man knäpper den med tre knappar och knyter sedan en knut under bysten.

Jag tycker att själva wrappen är något tajt över bysten och är nog mer anpassad för kvinnor med mindre byst. Men underklönningen känns inte alls tajt och kan lätt användas ensamt.

Jag gillar längden på klänningen och även att den inte är alltför urringad. Det är också en klänning som inte känns alltför ömtålig, vilket alltid är bra när man är småbarnsmamma. Priset för denna klänninge ligger på 3800 kronor.



#1 - Sofia

Hej :)

Jag skulle bara vilja fråga hur du har råd med alla Molly kläder? Ja menar, lärare tjänar ju inte direkt pengar som gräs :)



Kram /Fia

#2 - BAMBI

Sofia Så dåligt tjänar jag inte.... sen så har jag min blogglön också :)

#3 - Doktor Molly

Min är till salu på tradera till ett betydligt lägre pris(-; KRAM