bambi

WeRFamily


Gårdagens outfit: Deirdres dress och träskor från Calou


Igår så tog jag med mig Natashja och Anna på luncheventet WeRFamily som anordnades av Loppi på Café Opera. Det var verkligen en jättetrevlig tillställning förutom att dom bjöd på sushi-buffé och jag tycker inte om sushi (jag äter inte fisk). Och det var jätteroligt att några av er kom fram och hälsade på mig! Jag blir alltid så glad när ni läsare kommer fram och hälsar  :)

Allt för föräldar var där och pratade om sin fina webshop som Ulrika är ansvarig för. Hon handplockar allt som ska vara med i webshoppen och väljer ut produkter som förenklar för föräldrar och barn. Det kan även vara sånt som är populärt i andra länder som hon hör talas om och fixar in i shoppen. Man kan även önska och tipsa om prylar man tycker ska finnas i webshoppen! Ulrikas blogg hittar ni här.


Polarn o. Pyret var där också och hade en barnmodevisning. Dom visade upp lite från den kommande höstkollektionen och det fanns en hel del fint!


Goodiebags fick vi också!  :)

#1 - tangirrl

Åh har Hipp också majskrokar nu? Min dotter älskade det när hon var mindre och nu äter vi dem ibland också :P

Tack för tipset med allt för föräldrarshopen (att man kan tipsa) har shoppat där innan och är jättenöjd med varorna och servicen och letar nu bärsjal, vore perfekt om de kunde ta in det!

#2 - Hannah

Ni tre är verkligen vackra! Ville bara säga det.

#3 - jempa

Jadå, ska försöka komma ihåg och skriva om den :) Men jag trooor iaf att den är god, haha chokladälskare

#4 - APAN | Tävlar ut valfritt plagg från Småfolk

Vad fin bilden blev!



#5 - Tindra

Vad kul m olika events :)

#6 - Catarina

Blev lite nyfiken när du skrev att du inte äter fisk. Jag äter inte heller fisk av den anledningen att jag inte tycker det är gott. Men funderar på hur jag ska göra när det är dags för dottern att börja äta fisk. Visst kommer det gå bra i början men en dag kommer hon ju undra varför jag inte äter det och kanske därför inte vill äta det själv! Vore ju inte så bra! Vill ju såklart att hon ska äta det! Hur gör ni? Eller hur har du tänkt göra sen? Ska man tvinga i sig fisken o säga - åh va gott! eller hur ska man lyckas förklara att man inte tycker det är gott men att hon ska äta det ändå!? Hoppas på ett bra svar! ;)