bambi

Z som i Zack


En av mina läsare, Jessica, som brukar kommentera här då och då mailade mig och frågade om jag ville testa några produkter från hennes webbutik bymom.se. Hon säljer främst tryck som man kan stryka på barnkläder. En massa fina motiv som cupcakes, fjädrar, bokstäver, hamburgare och pommes. En väldigt rolig idé och ett sätt att göra barnkläderna lite mer personliga!

Hon säljer även fina vita baskläder som passar till trycken, allt i ekologiskt bomull och vettiga priser! Jag valde förstås även två fina tryck med cupcakes så att jag kan syskonmatcha barnen  :)



Tack till bymom.se!

#1 - Sussi

Hejsan



Men de var ju snällt av henne, Och den var ju fin.



Tack för adressen till webshopen ska kolla in den.



Ha en fin dag

Kram

Sussi

#2 - Emma

Det va häftigt, skulle villja ha till båda mina söner ett A(Alfred) och ett J (Jack).

Ska kolla in sidan!

#3 - Nina

Snygga tryck =)

#4 - Tessa

Fina tryck och en bra idé med bilder att trycka själv, kanske på kläder man redan har. Men det är väl inte du som ska tacka bymom.se, det är ju hon som ska tacka för att du gör så bra reklam för henne! Men du är ju juste och berättar hur det gått till, så jag klagar inte egentligen ;-).



När mitt första barn var liten var jag ambitiös och målade/tryckte egna tryck på hans tröjor med textilfärg. Jättebra om man inte gillar barnmodet i klädkedjorna. Och de håller faktiskt ännu, så att trean kan ärva.