bambi

19 månaders krulltott


Foto taget av min systerdotter Carin


Krulltotten fyller 19 månader idag. Hon är snart lika gammal som Zack var när han blev storebror. Rätt så ofattbart då hon känns så liten och jag tyckte att Zack var rätt så stor när han blev storebror. Han kunde säga "bebis" minns jag!

Vi pratar mycket om att vi ska klippa Leahs hår. Det är kanske ett projekt som vi ska ta tag i under helgen. Dock är jag lite osäker på hur man klipper så krulligt hår? Tänk om jag klipper av det och så krullar det upp sig och ser jättekonstigt ut? Har ni några tips?
#1 - Sofia

Ååhhh.....hon har ju jättefint hår! Klipp inte av det!



Fia

#2 - Sara

Näe klipp inte de fina lockarna!



Hon ser så härligt busig ut med lockarna. Hade Zack haft samma lockar hade jag gett dig samma råd: klipp inte!

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Sofia och Sara Men det är så mycket mer praktiskt med kort hår. Just nu är hennes hår så tovigt....



Men vi klippte inte Zack för första gången förrän han var runt 2 år. Han har däremot så tunnt hår så det är svårt att få lite längd i det och Leahs står bara åt alla håll....

#4 - Sandra G

Klippte sonen i samma ålder och han hade lockigt hår, det tovar sig ju jämt på så små, jätte praktiskt -ne! blir som svinto i bakhuvudet direkt haha.



Jag klippte det bara så att det blev rätt kort och jämnt, blev inte konstigt när det växte ut igen men därimot mindre lockigt.

#5 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Mina barn är jättelockiga, och absolut krullar det upp sig när man klipper det kortare. Det smidiga med lockarna är att det inte syns om det inte blir särskilt jämnt klippt ;) Men ni behöver väl bara klippa någon cm i hennes hår, så ska det nog inte bli så stor skillnad från nu.

#6 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Krulligt hår är lätt att klippa, det syns inte om det är omjämnt. Ta bara lite hit å dit - det gör vi på Ville.

#7 - tindra

Klipp alltid krulligt hår när det är torrt,blöt inte ner det & klipp för då blir det ännu kortare klippt än vad man tänkt sig..... Jag själv har världens afro ju...

Hon har fint hår lilla sötisen...klipp inte....

Grattis till 19månaders dagen söta Leah...



Tindraohara.blogg.se

#8 - Anette

Sånt krull har min dotter men jag vägrar att klippa dom bort dom fina lockarna

#9 - annsoh

Hej jätte fin blogg! vad händer idag :)? följas via blogovin :)?

#10 - annsoh

Hej jätte fin blogg! vad händer idag :)? följas via blogovin :)?

#11 - LADY DAHMER

när man klipper lockigt så ska man klippa lock för lock, inte rakt av som med vanligt hår. Prova! i värsta fall så växer det ut.

#12 - Mia

Det är gulligt när det krullar upp sig, jag ska också klippa min krullis för det är rätt mkt jobb med krulligt hår på en håröm tjej som tillika inte vill tvätta det ;-) Ett tips är att gå till frisören.