bambi

A lighter shade of grey


The sky today...


Om jag skulle beskriva dagen idag med en färg så känns grå som en väldigt passande färg. Himlen har varit grå och mitt humör har varit minst sagt grått. Det är alltid lite jobbigt att kastas tillbaka till verkligheten efter ett skönt lov.

Kvällen kommer att bestå av jobb, jobb, jobb. Jag slappade kanske lite för mycket under höstlovet (jobbade ju "bara" 2 dagar) så nu måste jag jobba igen lite. Denna tid på året är omdömes och utvecklingssamtalens tid, så då är det alltid mycket att göra!



Bäst
på tv just nu är helt klart: Så mycket bättre! och Allt för Sverige (jag som är född i USA älskar blandningen av svensk-amerikaner!).

Nästbäst på tv just nu är helt klart: Desperate Housewives (det är lite förutsägbart just nu, men fortfarande sååå bra) och Ensam mamma söker (jag kollar på det mest för att vår kassörska på ICA är med och dejtar pappan)
#1 - LILITH - Borderline & mamma

Och som vanligt när folk pratar svensk tv fattar jag ingenting :)

#2 - therese

Gillar du ensam mamma söker ska du undvika att gå in på treans hemsida. På pappans blogg har någon avslöjat vem han valde. De har flyttat ihop g våra krokar så jag vet att personen på bloggen har rätt

#3 - Sussi

Hejsan



Samma här ser bara på ensam mamma söker, för att en av mammorna bor här i min lilla stad & man vill gärna se vem hon väljer & hur det går för henne.



ha en bra tisdag

Krammiz

Sussi