bambi

Är ni redo?

 

Förra vintern så jagade vi runt efter en pulka i början av december, men det var ju slut överallt. Jag ringde runt till butiker, vi sprang på stan och till slut efter flera timmars letande så hittade vi en baby-pulka i en sportbutik. I år kanske man ska vara ute i lite bättre tid?

Nu har vi bara en pulka som sagt, men två barn. Det känns inte som någon bra ekvation. Så jag funderar på om man ska investera i en Snow Racer? Dom verkar ju bra då det finns en massa reservdelar att köpa till dom och just nu så har Lekmer 45% rabatt på dom. Men jag undrar om Zack är för liten för en? Vad har ni för erfarenheter av Snowracers till barnen? Är ni redo för snön och utrustade med pulkor och stjärtlappar?

#1 - En pojkmammas vardag - Flytten till torpet närmar sig!!

Klart Zack vill ha en snowracer! Edvin fick sin när han var 1,5 år och kunde då åka på den utan problem när man drog han :)

#2 - Hanna

Vi köpte en snowracer begagnat på torget en juli ett år, för typ 40 kr. Bra grej, som vi satt barnen på ganska tidigt, just för att de sitter ganska bra och det är lätt att dra även om det är mycket snö. Så man komemr någonvart utan att få hela pulkan full med snö. Vi har pulkor också, som de åker på själva. Det går ju ganska fort med snowracer, men som transportmedel är den kanon.

#3 - Emma

Jag hade en sån som liten men använde den inte mycket var bättre med pulka som jag kommer ihåg

#4 - Sussi

Hejsan



Har haft snowracer sen de var 1 år gammal till alla mina barn, de har fått ärva den. & sen köpte vi madrassen, perfekt i stora backar. Men då är det sämre med snowracern de välter lätt i stora backar, men perfekt att dra barnen efter sig när man är ute och går. & perfekt i små backar.

Och tydligen blir man inte heller för liten med en snowracer, mina barn som är nu i tonåren använder den plus madrassen, & kivas om den & om snowracer. Så det blir en fundering på att införskaffa en till. Nån av dem.



Ha en fin dag

Kram

Sussi

#5 - Saerv

Min tjej som är lika gammal som Zack åkte snowracer redan förra året så tror säkert att han skulle bli glad över en!

#6 - Angelica

Nej han är absolut inte för liten! =)

Viggo hade en redan förra året, då var han 1,5 år, och han älskade att åka på den och satt stadigt och höll sig i ratten. Mycket roligare än pulka tyckte han, i år när han är 2,5 kommer han nog tycka den är ännu roligare =)

Så Zack kommer säkerligen tycka den är super rolig!

#7 - Jyoti- Miss Memo

Vi hade tänkt köpa både pulka och snow racer faktiskt! Tror inte att Zach är för liten. Min stora tjej åkte skidor första gången när hon var tre, så jag tror de klarar en snowracer också. De är inte så rädda som vi ;-)

#8 - Marie

Säkert inte för liten för att åka, men den är ju så hemskt tung att våra barn inte skulle orka dra dem upp själva i pulkabacken, även om backen är liten. Jag tycker det är viktigt att de får göra allt själva och då är en lätt pulka med ratt alt ett "ufo" mycket bättre och roligare. Dessutom går den inte så fort i små backar utan vanliga pulkor går fortare och våra killar gillar fart! :-))))

#9 - Emma - mamma till Meja och Alvin

Han kan absolut ha en snowracer, Meja hade en redan förra året :)