bambi

Dagens post


Prenumererar ni på några fysiska tidningar? Jag prenumererar på ett par stycken. Även om det mesta finns att läsa på nätet i en eller annan form så är det ändå något mysigt med att sitta i soffan med en papperstidning och en kopp te.

Idag låg det två nya tidningar på hallgolvet - Your Life och Elle Mat & Vin. Jag älskar verkligen Your Life och jag läser den alltid i badet. Det känns så tråkigt att dom ska lägga ner tidningen! Jag kommer verkligen sakna den för det finns ingen annan motsvarande tidning på marknaden. En tidning utan skönhetstips och bantningstips och med mer boktips och djupa intervjuer.

Den nya Elle Mat & Vin verkar extra bra så den vill jag verkligen tipsa er om! Dom har repotage om "Baka med barn" i detta nummer men också "Världens godaste kladdkaka". Den måste man ju prova!  :D
#1 - Sandra

Nä, vad tråkigt att de lägger ner. Det var ju min "resetidning", den jag köpte när jag skulle resa långt...



Prenumerar dock på Elle Mat och vin. Älskar den! Den damp ner i brevlådan idag, och jag funderar på när jag ska njuta av den... Blir nog med en kopp te, efter en lång dusch! Bra sätt att börja veckan på!

#2 - Magdalena

Internet i all ära, men inget går ju upp emot papperstidningar och riktiga böcker :)