DansuppvisningIdag var det säsongsavslutning på barndansen för Zack, så barnen hade en liten uppvisning för oss föräldrar och syskon. Va roligt det var att titta på och jag blev tårögd flera gånger! Jag var nästan helt säker på att Zack skulle komma springandes till oss, men nej! det gjorde han inte! Men han släppte heller inte frökens hand...Zack är anmäld till nästa säsong av dansen också för han tycker det är så roligt! Leah verkar också sugen på att börja för hon sprang upp på dansgolvet efteråt och skuttade runt, men hon måste nog vänta ett år till...

Jag kan verkligen rekommendera barndans! Det känns jättebra att ha en regelbunden aktivitet som Zack får gå på, utanför förskolan och som han gör utan oss föräldrar (vi får ju sitta utanför och vänta). Det blir bara hans grej. Dessutom är det ju toppen att han får träna motoriken och att han rör på sig regelbundet.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Malin-Kalles mamma
2011-11-26 @ 13:25:44 Blogg: http://malinochskrutten.blogspot.com/

Mysigt! Jag tror oxå det är kul för barnen att ha en aktivitet utanför förskolan och utan mamma och pappa.

Jag har anmält Kalle till cirkusgympa nu till våren :)

Caroline
2011-11-26 @ 17:15:51

Ja barndans är toppen! Jag började på barndans samma år jag skulle fylla 4 och blev fast, dansade tills jag var 14-15 sen! Toppen för barnen att få öva motorik och få lite taktkänsla genom lek och stoj!

Helena
2011-11-26 @ 20:52:28 Blogg: http://enhemmasyddgarderob.wordpress.com

Jag har tänkt att min plutt ska få börja på gymnastik när han blir äldre. Han är månaden yngre än Leah, så han måste vänta ett tag till (till 3 år). Det måste se hur sött som helst ut när alla barnen dansar tillsammans!

Martina
2011-11-27 @ 09:02:01 Blogg: http://ytterligare.blogspot.com

Vi anmälde dottern till en sorts gymnastikbalett tidigare i höstas men när vi inte hade hört något på flera veckor ringde vi upp och då visade det sig att de ställt in allting.

Man kan tycka att de skulle hört av sig så vi kunde hunnit anmäla till något annat istället....

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet