bambi

Julen är här...



God kväll alla söta bloggläsare!

Har ni börjat julpynta något? Igår så köpte jag lite julblommor till den här fina blomlådan som inhandlades på IKEA. Men annars så har det inte blivit så mycket julpynt.

Jag har varit in i en leksaksbutik för att kolla upp lite julklappar, men det känns som om det skulle jag ju inte ha gjort! Det finns ju hur mycket som helst som jag skulle vilja köpa till barnen! Det fanns ju jättebra fina legoset och brio tågset (till nedsatt pris) och sen fanns det ju spel, memory, Hello Kitty, Fifi, Händige Manny, leksaks dator (som dom kan lära sig en massa saker på), bil garage (som Zack alltid leker med när han är hos kompisen), mm mm.

Men när jag frågade Zack vad han önskar sig av jultomten och så räknade jag upp ovanstående exempel så ville han ha en Hello Kitty mjukis och en riktig helikopter. Så det gjorde inte direkt saken lättare. Men jag funderar på om vi ska köpa några spel och memory och sen önska lego och briotåg av släkten till barnen? Det blev svårt det här för man vill inte att dom ska drunka i leksaker heller.

//Dagens i-landsproblem
#1 - Marie

Kolla in www.hiko.se för superbra priser på leksaker!

#2 - Mias Lilla Granby

Ja jag har ungefär samma problem med min snart 4-åring. Frågade honom vad han vill ha, och han vill faktiskt ha en beyblade, och sen ville han ha en innesandlåda...med det menas en ugnsform med ris eller gryn i som man kan göra små grävmaskiner i.

Tyckte att när han fritt kan önska sig saker så kunde han ju passa på att önska sig något mer avancerat än sånt vi redan har hemma :)



Och kul med en ny blogg att följa, har kikat ett tag men inte riktigt gett mig tillkänna mer än att jag deltog i playmobil-tävlingen.

Mycket inspiration och speciellt bakverken gillar jag :)

Ha det gott!!

Mia

#3 - Sara

haha ojoj, jag har inte fattat att julen snart är här, var tvungen att kolla kalendern när jag såg dina fina julblommor...tiden går för snabbt!

#4 - fröken K

Oj, ja det är ju snart jul. Jösses. Dags att börja handla julklappar. :)

#5 - Mia

Inget julpynt här än väntar till förste advent. Julklapparna till barnen är snart avklarade men håller med dig finns mycket kul till dem vi försöker mest ändå köpa leksaker till dem som vi tror kommer hålla (intressemässigt) under en längre tid och sen kanske någon lite grej från det som är jätteintressant just nu tex ben ten som är det som gäller här hemma nu.



/Mia

#6 - Emma

Ja Eddie kommer få massa leksaker i år i jul klapp men så får det bli...

#7 - Malin C

Vi har tre barn, en på tolv, en som snart fyller elva och minstingen som är två och etthalvt.

När våra "stora" var små så fullkomligen badade dom i leksaker, dom fick en massa när dom fyllde år och i julklappasväg vilket resulterade i "tömma rummet på prylar" alldels för ofta.. Det blev ju inte av att dom lekte med hälften knappt.. Så nu har vi lärt oss en läxa (alltid lätt att vara efterklok) och tänker efter noga inför varje pryl vi köper till minstingen. Så slipper det bli såna ofantliga mängder..