bambi

Idag åker vi ut på turné i en Kia Rio
Den här veckan så har jag fått låna en bil av Kia! Det är deras senaste modell som heter Kia Rio. Det är en ganska liten bil men väldigt rymlig inuti. Den var väldigt skön att köra och jag är redan rätt så sugen på att skaffa just en Kia Rio! Det känns så praktiskt med en liten, men rymlig bil, när man är en småbarnsfamilj som bor inne i stan.

Jag och barnen ska göra lite utflykter i bilen denna vecka. Vi sålde ju vår bil för ca ett år sen så det är jätteroligt att få låna en bil en hel vecka (men vi hyr bil då och då annars). Första stoppet blir hos min mamma idag....


Jag och mitt nya vrålåk  ;)

#1 - Alfva- i preggoland!

Vi har en Kia (fast Cee'd) bara för att vara någorlunda ekonomiska. Och hårdare säten får man leta efter. AJ i rumpan efter en timme i baksätet. Sen låter den som jag vet inte vad...

Men den är billig, den drar lite diesel och den tar oss dit vi behöver ta oss!

#2 - storasyrran

Vi har en Kia Ceed och har varit jättenöjda men den. Billig att köra och rymlig inuti. Det där med hårda säten som tidigare kommenterat känner jag inte igen!



Vi letar dock efter en större bil nu så då kommer vi sälja den tyvärr. Men, som sagt, en mycket smidig och lättkörd bil!

#3 - Martina

Vad härligt att få prova en bil sådär under en längre tid så man verkligen känner om den funkar i alla delar av bilanvändandet i vardagen.

#4 - Anna

Mina föräldrar har oxå en kia cee'd och jag känner inte heller igen det där med hårda säten.. Jag älskar att köra den bilen hur smidig som helst! Sen tycker jag inte att den låter så mycket heller, men diselbilar låter ju lite mer speciellt än bilar som går på bensin..

#5 - Lena

Låna? Menar du inte hyra? Eller vad kostar det att "låna"?