bambi

Magic Bar med svägerskan


Igår så tog jag med mig min svägerska på hennes allra första bloggevent. Hon tyckte verkligen att det var en helt ny värld med fotografer överallt (plus alla bloggare som fotade), gratis mat och vin och goodiebags. Det blev en hel del bloggsnack eftersom vi träffade på Johanna och Madeleine där också, så jag tyckte lite synd om svägerskan (men vi hann prata annat också).



Det var paf som höll i eventet så det utlovades pokerskola och pokerturnering. Men vi var alldeles för många (jag vet inte hur dom hade räknat?) så vi hann inte alls spela någon poker. Jag och maken har ju spelat en hel del poker på nätet och nu för tiden så tackar jag bara ja till events som jag verkligen gå på och nu tackade jag ja pga pokern. Så, det var en stor besvikelse för jag såg verkligen fram emot det.

Men det var en väldigt trevlig kväll ändå. Om det inte hade stått något om poker i inbjudan så hade jag tyckt att det var en underbar kväll! Vi hade en magiker som trollade för oss precis vid vårt bord. Han var väldigt duktig. Men han gick runt och trollade vi alla bord och efter ett tag så visste man vad som skulle ske och då kunde man ibland se hur han gjorde  ;)


#1 - Emely Tuväng

Roligt! :)

#2 - Fnulan

Avundsjuk! Får flytta till Stockholm!

#3 - Carolina

Det ser väldigt trevlig ut, man bor helt klart för långt bort!

#4 - Ann-Sofie-mamma till Isak

Jasså du spelar också poker! =P



Kram!

#5 - Aniika

Min man bokade bord där till min födelsedag förra året. Jättekul, och annorlunda underhållning. Maten var däremot sådär...