bambi

På min önskelista

Jag har redan köpt två julklappar åt maken och det har jag inte varit tyst om. För annars förstår han inte att han ska börja tänka på att köpa nåt åt mig (och det är ju bra att vara ute i god tid så att det inte blir några sista-minuten-presenter). Så han har frågat mig vad jag önskar mig och i år vet jag precis vad jag önskar mig!

1. En riktbar blixt till min Nikon d5000. Så perfekt att kunna rikta blixten bakåt, och således kunna bestämma styrkan på blixten! Hoppas att tomten kommer med en sån till mig  :)

2. Min favorit bodylotion: Calvin Kleins Euphoria Sensual Skin. Min flaska är nästan slut!



3. Jag har alltid önskat mig en köksassistent (gärna en lila en)! Men dom är ju rätt så dyra... så jag tror inte att det blir någon sån i år.

#1 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Ja, en köksassistent hade inte suttit helt fel :)

#2 - Anna, Gbg

Vi bestämde att vi inte köper några julklappar till varandra (bara till barnen) i år och så la vi pengarna på en härligt röd Kitchen Aid istället :-) Vi har haft den 1 månad och vi är sjukt nöjda!

#3 - Tove /Det Goda Livet

Du kan beställa dem från USA för ungefär halva priset. Det behövs en omvandlare (vad det nu heter) för elen men det kan man köpa billigt på typ classe O.

#4 - Tove /Det Goda Livet

Du kan beställa dem från USA för ungefär halva priset. Det behövs en omvandlare (vad det nu heter) för elen men det kan man köpa billigt på typ classe O.

#5 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Tänk att två av dina tre önskningar är mina önskningar också. Jag vet dock inte hur den där bodylotionen fungerar, har så känslig hud att jag kanske borde hålla mig till dem jag har. Och så vill jag ju ha en röd köksassistent. Och en blixt till Canon, inte Nikon. Men det var ju rätt likt ändå. :)

#6 - Caroline

Ett tips angående köksassistenten, kolla vilken "motor" de har i sig. De snygga moderna färglada brukar ha en ganska svag motor vilket gör att de låter mer och blir snabbare utslitna :)