bambi

Pressbilder och namnändring

Min fina vän Linda med lilla Magda och så jag  :)


Här kommer några fler bilder från WeRFamily eventet i lördags. Under det eventet så använde jag mitt nya efternamn för första gången! Otroligt ovant, men nån gång måste man ju börja... eller hur? Jag fick hem papprena om namnändring i torsdags så det är ju väldigt färskt och jag har inte hunnit ändra mitt efternamn överallt. Det är ju på så många ställen man måste ändra, mailen, facebook, hos banken, körkort, pass, mm.

Men en sak som jag måste öva på är att skriva min nya namnteckning. Jag blir tokig, hur jag än skriver så ser det bara konstigt ut!


Jag snick-snackar lite med Lovisa och Teresa i pausen (Teresa var nog inte lika beredd på fotografen som jag och Lovisa där..).

#1 - Nina

tror ja ska försöka mig på dem där iaf. roligt att göra något nytt och inte samma bak hela tiden... =)

#2 - Karoliina - med K och två i.

väntar också svar på att namnändringen gått igenom, tog det lång tid för dig?

jag har ju tagit hans namn så det tycker man väl inte borde ta så lång tid.



det är ändrat på jobbet nu och ser såååååååå konstigt ut, HAHA!

turligt nog har jag ju skrivit namnet miljoner gången eftersom sonen har det ect så en snygg signatur får jag nog till lätt :)

#3 - Karoliina - med K och två i.

det lär nog bli mycket fiskande i akvariet har jag en känsla av ;)



två veckor alltså. ja det är rätt lång tid, då får jag nog vänta en vecka till, pappret skickades ju in samma dag som vigseln så... behöver man ringa alla ställen själv och säga att man bytt? vet du det?

#4 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Kommer ihåg när jag bytte efternamn när jag gifte mig, det tog säkert ett år innan jag kom ihåg att skriva rätt namn överallt... Namnteckningen desto längre innan det kändes naturligt. Men det kommer...;)