Snart kommer orden...Vi väntar alla på att Leah ska börja prata, inte minst Zack som vill kunna prata med sin lillasyster när dom leker. Men till och med på förskolan så säger dom att dom märker att hon kommer att börja prata när som helst. Här hemma så har vi märkt hur hon härmar oss väldigt ofta och det är många ord som hon har sagt EN gång men inget mer. Som om hon övar på orden och sen samlar på dom... men snart så kommer nog orden!  :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Martina
2011-11-20 @ 14:36:24 Blogg: http://ytterligare.blogspot.com

Känner igen det där med att "samla ord". Varje gång tänker man att sonen lärt sig ett nytt ord och flera veckor senare kommer man på att han inte använt det och inte kan/vill säga det igen om man ber honom. Men snart....

Nu har han ju till och med börjat mumla i sömnen :-)

Karoliina - med K och två i
2011-11-20 @ 15:11:09 Blogg: http://karrom.blogg.se/

Min lille plutt pratar inte heller, han kan ju säga mamma och pappa men det är ju inte så att han använder det, inte alls faktiskt. Just nu mmm:ar han bara till allt, tråkigt att han inte pratar men skönt att man iaf kan kommunicera på något vis, att man nu kan ställa en fråga och han mmm:ar och nickar eller mhmh:ar och skakar på huvudet. Tids nog så kommer det väl, får man peppa sig med :)

Liten
2011-11-21 @ 07:31:13

Så gjorde våran tös. Hon sa extremt lite fram tills hon fyllde två då börja hon prata meningar på bara några veckor. Men oj vad folk tjatade i slutet om att hon aldrig pratade och att det måste vara nåt fel och "bla bla". (Jag pratade inte heller förren jag var drygt 2 år så jag var aldrig det minsta orolig).

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet