bambi

Tack! Tack! Tack!

Åh, va GLAD jag blev när jag kollade bloggen och såg att ni har blivit hela 600 prenumeranter på Bloglovin'! Det är rätt så knäppt att det där med antalen prenumeranter ska vara så känsligt, egentligen så är det väl antalet besökare som räknas? Men det känns lite extra roligt när det är någon som vill prenumerera och således vill ha koll på alla mina inlägg  :)

Men jag kan fortfarande minnas när jag först kom upp i 100 prenumeranter och det kändes helt otroligt! Den där känslan är så rolig att få och den påminner mig om att det faktiskt är NI som gör bloggen. Utan er så skulle jag inte orka blogga lika mycket (om jag nu skulle blogga alls!) och ni har öppnat så många roliga dörrar för mig! Jag har fått lära känna så mycket trevligt folk via bloggen och till och med fått väldigt goda vänner via bloggen!

Ni förgyller verkligen min dag! Tack för att ni läser och tack för att ni finns!
#1 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Hehe, jag blev så glad när jag fick se att jag har fått ännu en prenumerant på min blogg, så jag har sju stycken. Så läser jag att du har 600. Grattis! Inte konstigt att man prenumererar när du skriver om så mycket bra!

#2 - Viktoria - Pinkpastry

Jag håller med dig. Visst är det fantastiskt roligt att blogga. Det jag gillar mest med din blogg är dina fina recept och att du med är lärare. Glad första advent, har bakat en pepparkaksgran idag så jag är glad = )

#4 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Grattis!!!

Själv hoppas jag på att komma upp i 300 snart. :D

#5 - tindra

Fattar inte varför man ska "hänga" upp sig på antalet som "följer".....det är skumt ju....det är som du säger Bambi,antalet besökare räknas :)

Men vad kul! 600! grattis! Det kommer gå upp mer ska du se...Bloggen e bra!

Kram!

#6 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Va kul! Själv blev jag glad när såg att jag hade 81 prenumeranter :)

#7 - tankgirrl

Tack för att DU skriver och tack för att DU finns! :)