Den perfekta presentenIgår fick vi hem Zacks fotobok och han var verkligen överlycklig! Jag gör en fotobok till varje födelsedag till barnen och dom älskar verkligen att titta i dom och minnas tillbaka. Vi beställer alltid från FujiDirekt och jag kan verkligen rekommendera deras fina fotoböcker med tjocka sidor!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
♥ En pojkmammas vardag ♥
2011-10-06 @ 10:31:28 Blogg: http://edvinsmamma.wordpress.com

Vilken fin!! Jag ska snart ta tag i att göra en fotobok på våran resa med torpet. Snart 2,5 år efter att vi köpt det är det snart färdigt och vi kommer äntligen snart att få flytta in!!! :)

Nadïa
2011-10-06 @ 10:48:23 Blogg: http://www.nadiosch.com

Vilken bra idé... Ska jag verkligen ta tag i och göra i ordning till barnen...Båda mina killar tycker jättemycket om att titta i fotoalbum, men tyvärr framkallar jag aldrig några foton längre då allt ligger på hårddiskarna på datorn...Kan man ju faktiskt även beställa en till farmor & farfar/mormor & morfar så är en av julklapparna fixade :-)Valle
2011-10-06 @ 16:37:15

Åh, deras fotoböcker är otroliga!Mår illa av den där ap-bilden från Thailand dock.... igen djurplågeri.De övriga bilder är jättefina på Zack!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet