bambi

Dr Google

Jag mår fortfarande skit. Har haft minst 38 graders feber sen i lördags. Jag har frossa, ont i huvudet, ont i nacken och ingen matlust.

Jag brukar inte vara så här sjuk. Jag vet inte om det är all stress som har gjort att jag har noll immunförsvar eller om det verkligen är något mer allvarligt än en vanlig förkylning.

Om jag konsulterar dr. Google så står det att det kan vara hjärnhinneinflammation men jag hostar en del så det tyder ändå på förkylning eller kanske influensa? Jättetråkigt är det i allafall att må så här...

#1 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Usch, hoppas verkligen att du kryar på dig snart!



Kram

#2 - Johanna

Dr Google är inte alltid att lite på. Tror mer på influensa :-( Det åker omkring massa baciller just nu ryser



Krya på dig, drick honungsvatten med färsk ingefära i. Väldigt bra mot hosta!!!



Kram kram

#3 - Anonym

Vid hjärnhinneinf får du inte ner hakan i bröstkorgen, krya'

#4 - Jessica

stackare, bacillerna verkar attackera skoningslöst i år...ok, kanske varje år..men JAG brukar aldrig bli sjuk (aldrig!) och nu har jag varit jätteförkyld (eller vad det är..) i flera veckor och igår fick jag magsjuka på det. tjoho. Krya på dig!

#5 - Anna, Gbg

Låter som influensa, hade det själv i våras för första gången någonsin och jag trodde jag skulle dö ;-) Mådde riktigt, riktigt dåligt och fick krypa till toaletten, orkade inte stå upp. Släppte efter några dagar men jag var trött länge efteråt. Lite inte på Dr Google, man blir bara orolig! Bädda ner dig, sov och vila - det är vad kroppen behöver. Krya på dig!

#6 - tindra

Ojjjj inte kul & vara sjuk :( ,krya på dig vännen & sköt om dig...Får varva ner lite......Ta hand om dig!

KRAM!



-Nadja-



Tindraohara.blogg.se/

#7 - Elin

krya på dig

kram

#8 - Therese ISAKS mamma

Låter som influensa deluxe.. Meningit är lite mer på.. Dr google tar alltid det värsta.



Nu går nån basilusk med feber, och Ledvärk,man ska tydligen frossa som tusan med..och sen ärdet många som tappar rösten..

#9 - En pojkmammas vardag - Flytten till torpet närmar sig!!

Dr. Google är en väldigt pessimistisk doktor. Jag har både haft hjärntumör och cancer i magen enligt han ;)

#10 - åse @ 56kilo.se

KRYA på dig raring! Jag är också dålig nu efetr helgen :/// Någon bild på dg fick jag till i allafall så den finns i bloggen nu =) KRAM

#11 - Emma

Krya på dig

#12 - Sandra

Lita aldrig på Google. Hade jag läst där hade jag haft hjärnhinneinflammation, cancer, njursvikt och gud vet vad...

#13 - N

Krya på dig!

#14 - Fnulan

Stackars vännen!

#15 - Karin S

Hej hej! Hoppas du mår bättre snart! Men åk in till doktorn om du blir orolig så slipper du den biten iallafall. Och skulle det vara något värre än förkylning så är det bättre att råda bot på det förr än senare.



Jag hade liknande med huvudvärk, förlamande trötthet, ont i nacken och ögoninflammation. Jag googlade på det och det fanns ju en hel del läskigt att finna med de symptomen... Man ska inte googla så mycket ibland kanske. Nåja det var jättejobbigt och knäckande när man samtidigt har små barn att ta hand om. Men det var lite bättre när man kunde slippa oro för hjärnhinneinflammation iallafall efter min doktor lugnat mig. Hon bad mig förresten att dra ned huvudet mot brösten (nicka nedåt liksom) och det ska tydligen svårt när man har hjärnhinneinflammation.



Krya på dig!! Bra att du har din fina familj som kan muntra upp dig!