bambi

En annan sorts terapi


Papparazzi-bild som jag tog på mina älsklingar igår (på väg hem från förskolan)


Idag så har jag varit lite effektiv och jobbat undan lite. Rättat och svarat på mail. Vi har inga planer alls i helgen, vilket känns så skönt! Nästa vecka så är det en hel del saker inplanerat (mest för makens del dock) och då har jag ändå tackat nej till alla events förutom ett.

Imorgon kanske det blir att baka lite. I ett avsnitt av "Landet Brunsås" så sa dom att baka kan vara lite som terapi, att göra något fysiskt med händerna och sen så måste man vara helt närvarande och man kan bara fokusera på bakningen. Så det kan vara ganska så skönt att få göra en stund... Håller ni med om att bakning kan vara lite som terapi?
#1 - Fnulan

Hej bejbi!

Var är korten på dig då????

LOve

#2 - Viola Morina

För mig är bakning mest stress, för jag gör alltid fel på något sätt :) Däremot tycker jag det är ganska avslappnande att städa. Funkar även perfekt att ta ut sina eventuella aggressioner genom.

#3 - LILITH - Borderline & mamma

Jag både terapistädar och terapibakar :)

#4 - ♥ En pojkmammas vardag ♥ Flytten till torpet närmar sig!!

Detta med bakning är inte alls min grej. Önskar att det var det då jag ÄLSKAR både bullar och kakor. Men jag finner sällan tiden och orken för det ;)

#5 - John Hedqvist

Hej Rose-Marie.

Fin bild på dina närmaste annhöriga. Jag som bakat en stor del av mitt liv, nu sen jag är pensionerad är

det en sorts terapi specelt om dom gillar mina pajer.

Keep going. J H.

#6 - Amie

är det vinteroveraller? är det så kallt hos er redan?

inget illa menat, undrar mest om det finns tunnare overaller och om detta är det isåfall?

#7 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Amie Ja, det finns overaller som inte är fodrade (Leah har en från Katvig). Men dessa är vanliga vinteroveraller och igår så var det så pass kallt att det behövdes (tyckte vi).

#8 - tindra

Yes :) Har bakat nu när barnen gått o lagt sig :) Vart lite småkakor..Kolakakor & Havrekakor :)

#9 - tankgirrl

haha sa senast idag att baka muffins var lite av terapi för mig :) Bakade regnbågsmuffins och stod och pillade och kom på att så avslappnad i hjärnan som jag kände mig då har jag inte varit på säkert en vecka! Imorrn blir det till att baka tårta, hoppas på en liknande upplevelse då!

#10 - Helena

Bakning kan jag tänka mig mycket väl kan fungera som terapi. Det är så jag använder sömnaden, att gå in ett projekt helt annorlunda mot jobbet är väldigt avslappnande, man kopplar helt bort jobbet.