bambi

Förkylningen som däckade mig

Jag ligger här och googlar mina olika symtom. Det rosslar ibland när jag andas och jag har noll aptit.

Idag måste jag bege mig ut och hämta barnen på dagis eftersom maken har en förhandling som han inte kunde byta bort. Så jag ligger här och tvingar i mig mackor och honungsmelon så att jag får lite energi.

Jag förstår att bloggen är lite tråkig just nu med dålig uppdatering och sjukdomsgnäll. Det syns inte minst på statistiken och att några har slutat prenumerera men jag kommer snart tillbaka starkare än någonsin!! Ha tålamod ;)

#1 - Anonym

Krya på dig

#2 - Maria

Krya på dig! Sitter här och är lika förkyld och känner så väl igen det där med blogg statistiken när man inte orkar skriva som innan. Men man kan inte vara på topp jämt och du bloggar ju så himla mycket ändå. Låt du din egen hälsa och livet i övrigt gå före. Kram, Maria.

#3 - Therese

Krya på dig! Och hoppas dina prenumeranter kommer tillbaka, märkligt att de slutar prenumerera för ett par dagars sjukdom? Kanske har de bara slutat använda bloglovin?

#4 - HSannaH

Varför fortsätter man inte följa dig? Alla blir vi väl sjuka, du måste ju också ha den rätten. Trist men jag kommer fortsätta följa dig. Det är några år nu och det har inte varit mycket gnäll på dig så det är väl med lite rätt som du får skriva om din hälsa också.

Krya på dig!

#5 - joi

men herregud.. slutar folk att prenumerera för att du är sjuk.. det är sjukt :)

krya på dig

#6 - Karin S

Krya på dig! Kram!

#7 - Christina

Krya på dig! Det är konstigt om folk slutar att prenna för en sådan sak! Men jag kan ibland tycka att det är för många inlägg per dag. Sju inlägg per dag är för mycket, tycker jag. Det är inte antalet som räknas, utan innehåll. Men jag kommer fortsätta läsa.

#8 - En pojkmammas vardag - Flytten till torpet närmar sig!!

Krya på dig! Och lite konstigt tycker jag att det är att prenumeranter sviker bara för att du är sjuk och inte orkar skriva som annars ...

#9 - Sofia

Krya på dig, nu när du är hemma och är sjuk kanske du har tid att säga hej till mig på min blogg också, det är faktiskt väldigt roligt att få en kommentar då och då.



Kram Sofia

#10 - Luxxie

Vilket knasigt beteende att sluta prenumerera för en sån sak, du blir ju frisk igen. och det är ju inget fel att bloggningen går lite upp och ner, vi är väl alla människor. Hoppas du kryar på dig, inte alls kul att vara sjuk.