bambi

Gårdagens solstråle
En av pedagogerna på barnens förskola brukar säga att Leah är en riktig solstråle och jag kan inte göra annat än hålla med! Nu för tiden så är hon så glad och skrattar så mycket! Men det märks att hon är en riktig känslomänniska som också kan bli riktigt riktigt arg. Hon är inte rädd för att visa känslor (till skillnad från sin bror som är lite mer försiktig med det).

Igår tog jag och Leah en promenad efter regnet - bara hon och jag. Det var milt och skönt ute, så det blev bara en pippi-tröja över hennes vanliga kläder och så mysa i åkpåse.


Mössa från Geggamoja och vantar från Lundmyr of Sweden

#1 - Annie

Jag vet inte ifall jag kommer ihåg rätt men slutade inte Leah med napp för ett tag sedan...? Tack för en jättebra blogg!

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Annie Jo, hon gjorde det ett tag... tills hon fick vattkoppor och det enda som hjälpte var den kära nappen. Får se när vi orkar ta tag i det projektet igen....

#3 - Emma

Jätte fina kläder ...

#4 - snigelpicka

Vilken gullunge :)

#5 - Nicole

Hon är såå söööt!

#6 - Skrotmamman skrotar vidare -14 månader mellan barnen

Jag är också en känslomänniska. Vilket gör de djupa svackorna och sorgena FRUKTANSVÄRDA, men jag tröstar mig med att mina topar måste vara Mount Everest när de andra är på Kebernikaise..... ;-)

#7 - Melinda - Mamma till Maja ♥

Vad har ni för söt rosa vagn???? :)