bambi

Klickat hem
Två saker som jag hade tänkt köpa på Underbara Barn mässan var fuskpolos/halskragar till barnen och mockasiner till Zack. Men nu blev jag sjuk och hann aldrig gå runt och shoppa något, så istället blev det att klicka hem dessa från MadeForKids.


Det blev varma fleece kragar från Geggamoja, som kommer att matcha barnens mössor fint och sen ett par läder mockasiner från Bellio till Zack. Mockasinerna är kanske lite dyra men dom är så otroligt bra (vi har två andra par sen tidigare) då dom andas, ger ett bra halkskydd och formar sig efter fötterna. Leah får ärva dom så då känns inte priset så farligt ändå. Jag såg dock att Bellio-tofflorna bara finns upp till storlek 24-25, vilket är ungefär det Zack har nu. Vad ska han ha för tofflor nästa vinter??
#1 - Helena Ljunggren

Mockasinerna var ju bara för söta :D

#2 - Linda w L2K - Från botten till toppen...

Toffelhjälten har tofflor i bra kvailte i större storlekar!

http://www.toffelhjalten.se/

#3 - Marie

Bobux! Håller jättebra och högt andrahandsvärde på Tradera (www.bobux.se)

#4 - MadeForKids

Hej!

Roligt att du tycker om Bellios tofflor! De är inte bara sköna och jättefina - de är dessutom gjorda av ekologiskt garvat läder vilket innebär att de är helt fria från alla hemska tungmetaller och kemikalier som används vid "vanlig" garvning. Att de är handgjorda i Sverige tycker vi också om till skillnad från flera andra märken.



Jag såg att du undrade vad du skulle göra när Zack växt ur stl 25 - jag kan trösta dig med att Bellios tofflor görs upp till stl 28-29 i ordinarie sortiment och att det går att specialbeställa upp till 30-31! Vårt utbud är dock lite begränsat på de större storlekarna eftersom det säljs mycket mer av de mindre, men det är bara att maila så tar vi hem den modell man önskar om vi inte har den hemma.



Mvh

Marie på MadeForKids

#5 - Therese

Hej!



Hoppas du kryar på dig snart. Har läst din blogg ett bra tag, sen du var gravid med Zack tror jag det var :)

Vet att du älskar choklad och sprang över detta erbjudandet idag som skulle passa dig http://www.letsdeal.se/r/35791/9101559/sverige

vet inte om du är så insatt på den sidan men bor man i sthlm så är det verkligen nått man kan tjäna på! :D



(pst! dom har ett bra erbjudande på blingokläder med)



hoppas du inte ser detta som nån slags reklam, ville mest tipsa dig :)

#6 - Therese

för övrigt, finns bara bellio upp till den storleken? :O vad ska jag då ha på eiras stora fötter? :/

#7 - Therese

vart orolig ang bellistorlekarna och såg nu att dom finns i större :) http://bellio.se/sizes.php nu kan jag pusta ut :P