Lego-shoppenIgår blev det även ett litet kort besök i legobutiken som finns här i Berlin. Drömbutiken för alla barn! Det fanns en hel del roliga lego-set med London bridge och andra historiska monument som jag inte har sett tidigare i butiker. Min hollänska kollega tyckte att det var lite synd att lego har blivit så avancerat nuförtiden, om man tappar bort en endaste bit så blir det inte så som det "ska" vara. Förut så byggde man bara, utifrån sin egna fanatsi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Marie
2011-10-09 @ 18:42:56

Håller helt med din kollega! Fast det är nog bara för att jag tycker att allt måste vara byggt på "rätt" sätt, barnen skapar från fantasin ändå och bryr sig inte så mycket.

Däremot är det mycket ovanliga bitar nu för tiden jämfört med "förr". Barnen lekte nämligen med mitt gamla lego idag och det är stor skillnad. Nu är det så många olika sorters bitar och "specialbitar" att man omöjligt kan hålla reda på alla. Och att leta efter en "specialbit" i en stor legolåga är att leta efter en nål i en höstack! Ändå är lego det som vi tänker sats på i julklapp tillsammans med Playmobil. Det är de leksaker som håller mest och som de leker med mest. Dessa två tillsammans med trätågbanan med tillbehör. Däremot har de ALLT till trätågen inkl saker från USA med flera länder så just denna leksak känns komplett :-)Vad ska du satsa på för leksaker i julklapp?!

Fnulan
2011-10-09 @ 19:57:32 Blogg: http://fnulan.se

Men skynda dig hem så vi kan träffas nästa helg!!! LÄNGTAR!!!!

Tess
2011-10-09 @ 21:26:20 Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

Var inne i en sådan i Köpenhamn för inte så länge sedan. Jag kände mig som barn på nytt :-D

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet