bambi

Name it overall Storm


Overallen som Zack har fått hem att prova kommer ifrån Name it och heter Storm. Overallen har en vattenpelare på 5000 mm och räknas då som vattentät. Den har en andningsförmåga 3000 g. Den är extra fodrad på rumpan, vilket är perfekt då barn gärna kan bli lite kalla om rumpan när dom sitter i snön.


Overallen kan tvättas i 40 grader och tumlas på låg värme. Jag valde overallen i storlek 98, vilket är Zacks vanliga storlek (han har börjat ha 104 lite grann, men har mestadels 98) och den passar jättebra! Overallen kostar 850 kronor.

Overallen var också väldigt lätt att ta på då dragkedjorna går väldigt långt ner. Men det jag gillar mest med overallen är att den känns väldigt varm och gosig och att den är vattentät. För det jag först och främst tittar på när jag väljer overall är vattenpelaren och också om det finns information om hur tyget andas. Det är också en fördel om overallen kan tvättas i minst 40 grader och tumlas.

Vad tycker du är viktigt när du köper en overall till ditt barn?
#1 - Aggie

Vilken fin overall! Men ser den inte lite liten ut? När man tar en overall i bruk ska det ju va så man kan ta ett ordentligt tag i grenen m

#2 - Aggie

...med bara tyg när barnet har den på sig. Dels för rörelsefrihet, dels för att små barn växer så mycket på en vinter. Ska ju förmodligen ha den mer eller mindre slutet på mars! Usch, vintern e låååååång!



Hoppsan blev visst uppdelat på två kommentarer :-)



Gillar din blogg massor! Hoppas att du börjar känna dig bättre :-) kramar!

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Aggie Tack :)



Den känns rätt så stor nu, men Zack har andra vinterkläder också så det är inget stort problem om han hinner växa ur dom.

#4 - Anna, Gbg

För mig är det viktigast att overallen är vattentät och varm. Är den sen snygg också så är ju det ett plus!

#5 - TUMADRE - ensamstående mamma till två

Jag kör på Ibsbjörn of Sweden till mina barrn i år, efter tre års användning av Troll-overaller. Jag valde den overallen tack vare slitstyrka, vattentäthet och andningsförmåga. Mina barn är "stora", rör sig mycket och sliter gärna ut kläder - inte minst overaller då de åker på grusiga isbanor om vintrarna...

#6 - Linda

Vattentätt och varmt ska det vara, och den får inte vara tung och klumpig. Jag hittade en Reima för halva priset så den slog jag till på. Än hänger den i garderoben men det dröjer nog inte länge tills den åker fram. :-)