bambi

Dags för rynkkräm nu?



Ni har även hört att man ska börja med rynkkrämen när man är i 30-års åldern (sen vid 40 så är det tydligen försent)? Jag är ju hela 31 år fyllda så det är väl dags för mig att börja bekämpa rynkorna, eller? Nej... jag bryr mig faktiskt inte så mycket! Men jag har fått två rynkkrämer (i goodiebags och som sponsring) så varför inte testa dom tänkte jag?

Så jag harä provat både Vichys LiftActiv och Eucerin Hyaluron-filler. Av dessa så gillade jag utan tvekan Eucerins bäst. Den togs upp av huden mycket lättare och jag gillade inte riktigt lukten av Vichys kräm. Men jag tror inte riktigt på rynkkrämen så det är nog inget som jag kommer att köpa, utan då lägger jag hellre pengar på min vanliga ansiktskräm.

På bilden ser ni även andra produkter jag brukar använda: Make Up Stores Cover All Mix (så jäkla bra, döljer finnar och annat), mascara (just nu är favoriten L'Oréals) och eyeliner.

Ända fram till ca 25 års ålder så brydde jag mig inte om ansiktskrämer och dylikt. Ibland använde jag till och med body lotion över hela kroppen och sen även i ansiktet. Jag brydde mig helt enkelt inte så mycket.

Sen runt 25 års ålder så började jag använda ansiktskräm när jag sminkade mig. Jag testade lite olika typer men fastnade rätt så snabbt för Dermalogica. Älskar deras produkter och dom är verkligen värda varenda krona!



Om ni tycker att Dermologica är lite för dyrt här i Sverige så kan jag varmt rekommendera att beställa produkterna Jersey Beauty Company. Superbilligt och ingen tull!

#1 - Martina

Jag tycker man kan använda de där rynkkrämerna som det de är. Ansiktslotion.

Köper hellre lite billigare bra ansiktslotioner än att lägga ner massa extra bara för att det ska vara "antirynk"-effekt på det.



Fast jag köper iofs sig väldigt sällan ansiktskrämer, jag får här och där tillräckligt ofta för att det ska räcka och bli över. Undrar om folk tycker jag ser torr ut haha

#2 - Anna

Hej,



Jag har fått betala tull på dermalogica från jersey.