bambi

Rena rama julafton


Det känns som om jag har sprungit ett maratonlopp idag, mellan lektioner, hämtning, handling, paketuhämtning och snabbt hem för leverans från MatHem.se. Imorgon kommer det nog bli ännu värre med 3-års kontroll, lektioner, möte, föräldramöte och sen hem så snabbt som möjligt till barnvakten!



Paket förgyller alltid vardagen, så det var lite grann en känsla av julafton att öppna och packa upp allt. På tal om julafton så är det flera som har frågat om vad vi planerat att köpa till barnen i julklapp?? Redan?? Jag har knappt hunnit tänka på det... men jag ska försöka knåpa ihop ett inlägg senare i veckan!

Nu ska jag pusta ut efter mitt maratonlopp med lite bloggläsning!  :)
#1 - Tirja

Vi har redan köpt ett paket till sonen och beställt kläder som han ska få i julklapp :) Känns skönt att vara ute lite i tid för en gångs skull!

#2 - Sophie - VI 3 MOT VÄRLDEN!

Hej sötis! Usch så dåligt jag varit på att kommentera! Vi ses till helgen hoppas jag :) Står du alla dagar på mässan? Jag och Fnulan åker upp på fredag kväll och stannar hela helgen :D



Reportaget går tyvärr inte att läsa på nätet men jag har gjort en hel del utdrag som sammanfattar väldigt bra :) Publiceras imorgon på bloggen!



Puss och kram!