bambi

Tisdag
Jag åkte hem tidigare idag. Ja, jag jobbar... även fast jag har lunginflammation (men det är en lätt variant). Läkaren frågade om han skulle sjukskriva mig, men jag sa att det är snart höstlov så jag håller nog ut tills dess. Men idag så skippar jag personalmötet och är hemma och ska vila två timmar innan mina små troll kommer hem.



Det är så mycket roligt på gång med bloggen också! Jag kan inte fatta det! Varje dag så får jag så mycket roliga mail om alla möjliga samarbeten och events och annat  ;)  Tänk va bloggen öppnar upp möjligheter och allt är tack vare er fina bloggläsare! Bloggen skulle inte vara någonting utan er! Tack för att ni läser!
#1 - malin

Gillar din blogg men har tyckt att det dykt upp så mycket samarbeten. Var och vart annat inlägg handlar om det numera. För mig tappar bloggen lite personlighet även om jag förstår att det är jättekul för dig som bloggare med alla prylar, event och grejer. Hur känner du själv?



Ha en bra dag!

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

malin Jag vill alltid vara rak och ärlig när det gäller samarbeten, vilket jag vet att inte alla bloggare är. Så det kanske "syns" lite mer i min blogg då?



Sen så har jag varit sjuk på sistonde så därför har jag inte orkat blogga som vanligt och då har det kanske blivit lite färre "vanliga" inlägg. Men jag tackar nej till många samarbeten och tackar bara ja till sånt som jag själv gillar!

#3 - Sandra

Var noga med hygienen om du ska jobba. Går en sorts lunginflammation som är väldigt smittsam. 20 av 50 elever var smittade på högstadiet i vårt lilla samhälle och vi hör hela tiden om fler som åkt på det.

#4 - Beata

Vad kul! Och det är kul att läsa!

#5 - Johanna - Tv�barnsmamman mitt i kaoset

Aww så fina dom är! :D



Hur mår du nu gumman?

#6 - Emma

Mysig syskon bild