bambi

Underbara Barn mässan 2011
Igår så var jag alltså en stund på Underbara Barn mässan och stod i Allt för föräldrars monter. Tack till alla söta läsare (Emma, Nelin, Rita och Annelie) som kom fram och sa hej! Jag blev verkligen jätteglad och jag blev nästan tårögd av alla fina saker ni sa!


Lofsan och Lady Dahmer stod också i Allt för föräldrars monter


Likaså Vimmelmamman och Tumadre

Efter ca två timmar så började jag frysa en massa. Jag tog på mig min kofta och alla började känna på mig, på pannan, i nacken och på öronen och sa att jag var väldigt varm. Jag mådde faktiskt rätt risigt och det var rätt så kämpigt att ta sig hem. Väl hemma så visade det sig att jag hade 38,5 graders feber med världens frossa. Jag tog ett kokhett bad men blev jättesnurrig av all värme och slockade sen i sängen. Så jag missade den fina middagen som Allt för föräldrar skulle bjuda på på kvällen! Jag är verkligen jätteledsen för det!

Frossan har fortsatt idag... inget vidare roligt. Och jag hoppas verkligen att jag inte smittade någon annan (åkte hem så fort jag fattade att jag hade feber)!

Och jag som ville shoppa en massa på mässan och titta efter julklappar. Sen så skulle jag och Anna på bio ikväll och se En Dag (jag har ju läst boken) och jag såg verkligen fram emot det!


Bild snodd av Sophie, innan min feberfrossa

#1 - Nelin

Det var väldigt trevligt att träffa dig, tråkigt att du blev sjuk!

#2 - Sussi

Hejsan



Skickar Krya på dig krammar

Sussi

#3 - Rita

Jätteroligt att träffa dig! Du är precis lika trevlig i verkligheten som du verkar i bloggen!



Krya på dig och hoppas du blir frisk snart! Så tråkigt att vara sjuk. :( Kram!

#4 - Mira

Hej goa du! Så trevligt att träffas igen! Insjuknade även jag. =( Dessvärre hade vi flera timmars bilfärd hem igen. Men det var det värt!

Krya på dig!!!



Kram och på återseende!

#5 - Anneli

Tråkigt att du blev sjuk, hoppas du blir bättre snart!

Var jättekul att få träffa dig i verkligheten, och ja håller med Rita om att du är lika trevlig i verkligheten som i bloggen.

#6 - Anneli

Tråkigt att du blev sjuk, hoppas du blir bättre snart!

Var jättekul att få träffa dig i verkligheten, och ja håller med Rita om att du är lika trevlig i verkligheten som i bloggen.

#7 - Sophie - VI 3 MOT VÄRLDEN!

Men din stackare! Krya på dig!! Massa kram

#8 - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Aww, ni aff-tjejjor är så goa! :D



Hur mår du och hur går det med allt?

Kram