bambi

Vinterns snyggaste vantar och mössa



Förra veckan så fick jag hem vinterns helt klart snyggaste och mysigaste vantar och mössa från Odd Molly! Jag blev verkligen helt kär när jag såg dessa!



Värmande i ull och handgjorda är dom verkligen som fina konstverk! Tyvärr är mössan inte lika lång och "toppig" som på produktbilden:



Mössan som heter Pigtail beanie (färgen är winter white) kostar 1200 kronor.




Vantarna har en praktisk öppning åt fingrarna (perfekt när dom är så långa och man inte behöver krångla sig ur hela vanten). Vantarna heter Pigtail long mitt (färgen är winter white) och kostar 1300 kr.
#1 - Mia

Läs om mössan hos Katinka

#2 - Anonym

Sjukt sjukt dyrt för en mössa och ett par vantar...

#3 - Åsa

2500:- för mössa och vantar. Hjälp!

#4 - Cia

Jag håller med flertalet kommentarer hos Katinka!

#5 - Tanja

Jag såg den mössan inne i oddmollybesatts blogg och kunde konstatera att den inte alls var min cup of tea... Tjejen på produktbilden ser dessutom ut som jag vet inte vad...jätterisig! Det hjälper ju inte till direkt.



Nä, jag gillar ju OM men det här ser alldeles hemstickat ut, och mer "hemstickat av en mormor med noll koll" än snyggt.... För det priset kunde man fått något bra mycket bättre. Tycker att ChillNorways vantar var väldigt söta i år t,ex, skulle hellre lägga pengarna på dem... Jag blir ärligt talat lite besviken på OM när de sätter sådana här priser på liknande saker, det känns bara löjligt....

#6 - Cia

Ja, OM verkar tro att de kan lura sina kunder till vad som helst. För det priset väntar man sig mössa och vantar av exceptionellt god kvalitet, vilket knappast är OMs signum. Att de dessutom förutsätter att kunderna accepterar att få hem en helt annorlunda produkt än den förväntade, tyder på att de förutsätter att kunderna är så naiva att de tycker att det viktigaste är märket.

#7 - Anonym

Oh, hjälp!

Och jag som "bidrog" i tvättmaskintävlingen!

Det hade säkert funnits dom som var i mycket större ekonomiskt behov av en gratis tvättmaskin.

2500 kr för mössa o vantar är långt mycket mer än de flesta av oss skulle DRÖMMA om!

#8 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Jag håller med om att det är synd att mössan inte överensstämmer med bilden, väldigt dåligt av OM. Men mössan och vantar är fortfarande dösnygga och dom kommer att hålla mig väldigt varma i vinter.



anonym Tråkigt att du känner så... det var någon annan som hade samma åsikt när tävlingen pågick men kunde inte hitta någon som "behövde" den mer då det inte var så många som var med och tävlade...



Och sen har jag inte betalat fullpris för dom...