Att trivas på förskolanMin lilla krulltott hade ju haft en toppen dag på förskolan idag. Hennes första dag där utan varken mamma eller pappa. Inte en endaste tår hade trillat ner för kinden utan det var bara lek och stoj! Det känns underbart för mammahjärtat att veta och det är skönt att jag inte behöver oroa mig för det.

Jag har en vän vars barn varje morgon har sagt "Jag vill inte gå till dagis mamma!" och det är mycket tårar vid lämning. Jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste kännas. Nu har det dock blivit mycket bättre när dom har bytt förskola! Det är jag så glad för! Det är ju så viktigt att barnen trivs, annars mår hela familjen dåligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Fnulan
2011-09-01 @ 23:38:39 Blogg: http://www.fnulan.se

Där ser du vännen, det går jättebra!

Annica H
2011-09-02 @ 06:03:50 Blogg: http://studentlivethosannica.blogspot.com

Härligt, du ser.. Det går så grymt bra att du själv nästan är förvånad va? ;) Men jag är bara så grymt glad att allt går som ni vill, framåt alltså ;)

LILITH - Borderline & mamma
2011-09-02 @ 06:47:34 Blogg: http://www.lilith.se

Ja usch, så var min son varje morgon när han skulle till dagis. Han hade ont i magen varje morgon och var nere. Men efter att vi hade bytt dagis så tjatar han redan klockan sex varje morgon om han får gå till dagis snart :)

Rövarmamman
2011-09-02 @ 07:10:20 Blogg: http://Roxenmo.se

Vad härligt å skönt! Man blir då glad när msn vet att de är glada å har kul. Jag tror de kommer bli lättare för lillebror med inskolning på förskolan, då han har ju koll i nuläget vad det är efter ha lämnat å hämtat storasyster en lång tid nu, sen han föddes;)Fast man vet aldrig;) hoppas ni får en toppen helg! Kram

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet