bambi

Dagens ris och ros
Idag dök finne nr. 2 upp i ansiktet. Jag som aldrig brukar ha finnar. Tror att det beror på all stress denna vecka. Man får verkligen dålig hy av dålig sömn och stress! Får ni också stressfinnar?

Men jag fick en trevlig överraskning när jag kom hem. Först så fick vi spotanbesök av några vänner som stannade på middag (mer sånt borde det vara! mobiltelefoner har verkligen tagit död på spontanbesök!) sen när jag kollade mailen så hade jag fått mail om att jag hade vunnit en lånebil i en vecka! I tisdags så var Kia Motors en av sponsorerna på YourLife-eventet och dom hade en tävling där man kunde vinna att få låna deras senaste bil i en vecka! Så det var ju lite roligt... speciellt när vi sålde vår bil för ett tag sen!

P.S. Och jag fick en superbra start på dagen då jag fick sms från en av mina bästa vänner att hon hade fått en liten dotter!! Grattis finaste Linda!
#1 - tindra

åhh vad kul, grattis!

#2 - Anonym

Grattis! Tycker dock att det är väldigt orättvist att du vinner en massa saker hela tiden medan jag aldrig vinner ett endaste dugg.. :(

#3 - Sofia

Du bara vinner och vinner, vilket jag ALDRIG gör fast å andra sidan får jag aldrig finnar :)

Så jag får väl vara tacksam.



Grattis till vinsten i alla fall...:)

#4 - Sussi

Hejsan



Grattis vilken tur du har (inte till finnen)



Ha en bra dag

Krammiz

Sussi

#5 - En pojkmammas vardag

Grattis till vinsten!



Och här är det stressmage som gäller. Inte kul det heller.