bambi

En dag på stranden


Bara 5 minuter från vår stuga så finns en jättefin strand. Långgrunt vatten och silkesmjuk sand. Lite blåsigt dock så det kan bli en del vågor. Det finns även en del krabbor. Jag blev rätt så rädd när en krabba kröp på mitt ben när jag satt på knä i vattnet!



Det blev mycket lek och stoj i vattnet, som faktiskt kändes mycket varmare än den i poolen som vi har vid stugorna!


#1 - Annica H

Härlig tid ni har det!

#2 - Annica H

Så grymt härligt det där ser ut att vara. Nästan lite avis men, helt glad åt er skull - att ni får ha det sådär mysigt och skönt tillsammans! Ni förtjänar det!

#3 - L

En fundering kring barnens badkläder, har aldrig sett så stora heltäckande saker förut. Hur kommer det sig att ni valde dem? Blir det inte väldigt varmt, och väldigt kallt (när man kommer upp ur vattnet) i sådana kläder? Vet själv hur obehagligt det kan vara när badkläderna klibbar mot huden när man stiger upp på land.



Ingen kritik alltså utan undrar bara.

#4 - Elin

vad härligt det ser ut.

#5 - Rocktjejen

Nä, jag är inte avundsjuk... hi hi... ;)

Vad rart det ser ut. Njut! Här hemma blåser det orkan vindar, något lugnare nu.

Kram

#6 - Nadia

#7 - Nadia

Hmmm.... Det gick lite fort där, sorry!



-> "L" De är inte badkläder så som en baddräkt utan det är solskyddskläder med inbyggd solskydsfaktor aå att man slipper smörja på barnen en massa kemikalier när man är på stranden. Perfekt!

De är i ett väldigt snabbtorkande material och i solen torkar de på 5-10 minuter om man hänger upp dem. Vi har alltid två med oss så att barnen kan byta när de har badat. Kan tänka mig att fler gör likadant...

Kram