bambi

En dag



Nu har jag läst ut den underbara boken En dag av David Nicholls. Boken har följt med mig till Italien och när jag har pendlat till jobbet så den är lite sliten  ;)

Det var faktiskt riktigt länge sen jag läste en bok som jag inte kunde lägga ifrån mig (det var nog Tusen strålande solar som jag kände så inför senast och det var ju ett tag sen).

En dag handlar om en tjej och en kille som har ett one-night-stand. Dom känner varandra lite och hon är lite småkär i honom, men som det är när man inte riktigt känner varandra så är man osäker och man får inte visa att man är intresserad för mycket. Sedan så får man följa hur dom utvecklas och även deras relation. Man får läsa vad dom gör just den 15 juli varje år, i tjugo år.

Det är en oerhört spännande bok och man överraskas ständigt. Man vill så gärna att dom ska bli tillsammans men det är ständigt något som inte passar just då.

Jag ger boken en femma av fem möjliga. Ja, den är SÅ bra faktiskt!
#1 - ann

Nyfiken när du skriver att du pendlar. Samåker du inte med din chef någonting, som du skrev om när du tackade ja till tjänsten.

#2 - Paulina

Jag vill verkligen tycka att denna boken är bra, men hitills ger jag den 1/5. Jag tycker den är rörig, jobbig att läsa och det känns inte som att en dag är en dag, det känns som mycket längre tid. Jag har bara hört positivt om boken, men jag förstår verkligen inte vad som är bra?!

#3 - Paulina

Jag bör tillägga att jag läst 130 sidor! Det är inte ofta jag ger en bok 130 sidor när jag tycker den är skitdålig. Men jag hoppas bara på att den ska bli bra någongång, men bra blir den några sidor sedan är den trist igen. Har jag missat något i boken eller vad är fel? Haha :-P

#4 - Becca

Den måste jag definitivt låna på biblioteket nästa gång jag är där! :D Älskar att få boktips och ännu mer älskar jag att fastna i en bok, sådär så man inte vill lägga ifrån sig den!



Jag var också helt fast i Tusen strålande solar, den är så bra! Jag läste den på engelska och det kändes som en bok som är ännu bättre på engelska, men det vet jag ju egentligen inte eftersom jag inte läst den på svenska! :P

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

ann Nej, det har inte blivit av då nog åker runt kl. 7.30 och jag lämnar på dagis 4 dagar av 5 och då lämnar jag klockan 08.30.

#6 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Paulina Början av boken läste jag i och för sig rätt så sporadiskt (när vi var i Italien så var det när man fick tid), sen mot slutet blev den mycket bättre och då kunde jag inte lägga ifrån mig den!

#7 - sophie - VI 3 MOT VÄRLDEN!

Å den verkar jättebra! Måste läsa! :)

#8 - Paulina

Okej, då ger jag inte upp än! Ger den ett par hundra sidor till! ;-)

#9 - NIna Ruthström - bloggar från spinnsidan

Bra då vet jag. Den står redan på min Att-läsa-lista.

#10 - Anonym

Åh, den låter bra så tack för att du tipsar. Du har inga mer tips så man kan ladda upp bokhyllan till vintern? :)