bambi

En mindre katastrof

Vår resa började bra. På Arlanda så finns ett jättemysigt lekland à la Elsa Beskov i terminal 5 i närheten av gate 5 (som var vår gate, så det var ju toppen!).



Det var väldigt klart och fint väder. Till och med när vi flög så såg vi nästan hela tiden marken nedanför.


Vi landade i italien kl. 14 till 35 grader och solsken. Vi hämtade ut bilen kl. 15 och hyrde faktiskt en gps för det hutlösa priset 15 euro per dag, men den var helt underbar att ha på resan! Speciellt när man har barn och det händer oförutsedda saker och man måste köra av vägen!


Det var många vackra berg och många långa tunnlar.

Vi fick världens minsta grekiska sallad som lunch på flyget så vi var alla väldigt hungriga när vi begav oss iväg. Vi hade tänkt stanna vid Autogrill men missade avfarten och straxt därefter så hör vi hur Leah börjar spy i baksätet! Över hela bilbarnstolen (som vi har hyrt) över bilsätet... över hela sig! Så det är bara att försöka hitta någonstans att stanna och börja torka av allt med våtservetter!! Jag är något orolig att vi kommer behöva betala en saftig räkning för kemtvätt av bilsäte och bilbarnstol (även om jag fick bort det mesta med en halv förpackning våtservetter).
#1 - Jessica

Nej men stackars Leah! Och er som var tvungna att ta bort det...



Hoppas det bara var en engångsföreteelse och inte att hon är åksjuk!



Kör försiktigt!

#2 - Doktor Molly

Oh nej!!! Precis sånt som händer när man har hyrbil... Jag hade försökt göra den så fin som möjligt och sen leka att det regnar. Dom brukar inte kolla barnstolarna så noga...



Kramar och ha en underbar resa!!!

#3 - Fnulan

Åh nej!!!! Men för att fortsätta temat kan jag avslöja att jag blev kräksjuk i baksätet med två barn bredvid mig och hade 50 mil kvar att köra.... Det var inte trevligt!

#4 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 mån mellan barnen och tillbaka på jobbet

Åh neeeeej! Med min kräkson färskt i minnet så vet jag precis hur det känns...............



15 E för en gps!?!?! Per dag!?? Vad kostade bilstolarna då per dag!?

#5 - Erika

Åh neeej! Hoppas fortsättningen på resan blir bättrw!!

#6 - TUMADRE - ensamstående mamma till två

Trots att resan började med hunger och kräk, så hoppas jag att ni njuter av eran resa - det verkar helt underbart att dra iväg till Italien och förlänga sommaren lite grann!



#7 - Martina

Åh stackars er!

Minns när dottern var 1.5 och vi körde på de svindlande vägarna i bergen på kanarieöarna... Vi var alla lite smått illamående (smala vägar, höjden och att det i princip gick runt runt hela tiden).

Plötsligt börjar dottern kräkas och sliter desperat i påsen bag försöker hålla nedanför hennes mun...

Inte kunde vi stanna heller... Och när vi väl kunde stan och vända så skulle vi ju hem igen. Aldrig mer att jag åker sådana vägar med barnen.