bambi

Ettårskalas med YourLife
Idag har verkligen familjens kalender svämmat över med möten, events, fotografering och styrelsemöte. Jag fick slänga i mig min lunch på 10 minuter och min middag intogs på tunnelbanan hem. Jag förbannade mig själv lite grann och undrade varför jag bokar in så mycket grejer hela tiden? Men ändå tackar jag nej till typ 75% av allt?!?!

Nåja, jag ska inte klaga... för idag fick jag vara med och fira YourLifes ettårsdag (som är en mycket mycket bra tidning måste jag säga och jag prenumererar på den). Det var en massa kändisar som var där och intervjuades, bland andra Camilla Läckberg, Emma Wiklund, Dolph Lundgren och min favorit Jens Lapidus. (Dock så missade jag Jens eftersom jag var tvungen att sticka ifrån eventet tidigare för att maken skulle på styrelsemöte!!)




En jättefin goodiebag fick jag i allafall med mig hem!


Fina muggar från iitala, skönhetspaket från Vichy, pocketbok, energidryck, tidningen och SB12boost tuggummin (älskar dessa! speciellt lakritssmaken!!!)


P.S. Det är flera roliga tävlingar på gång i bloggen (bara jag HINNER lägga upp dom!!) - så håll utkik!

#1 - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Yeay! Kul att vi ses imorn.



Kan förstå att det är mycket, så någon helg när det passar dej, lunch eller fika låter väldigt trevligt!



kram

#2 - Martina

Vilken bra Goodiebag! Jag har varit sugen på den tidningen tidigare men aldrig sett den ute i handeln (har iofs inte gått till rena tidningsbutiker). Finns den bara som prenumeration?



Och den där Vichy-krämen är såå bra!