Första lämningenIdag började verkligeheten. Maken är inte längre föräldraledig utan nu ska vi ta hand om hämtning och lämning på förskolan samtidigt som båda jobbar. Nu kommer maken jobba 75% ett tag, vi har inte bestämt hur länge riktigt medans jag jobbar 100%. Då ska det gå att ha barnen från 8.30-15 varje dag, vilket känns lagomt.

Det är nästan alltid jag som kommer att lämna (förutom en dag i veckan) medans maken får hämta (och laga middag, skönt att slippa den biten).

Så idag skedde den första lämningen. Jag var lite stressad imorse och barnen var påklädda och färdiga en timme innan vi behövde gå. Jag fick lite panik när Zack inte ville komma och ta på sig skorna på en gång men det var ju lungt! Jag måste bara lära mig hur goda marginaler jag har och sen blir nog inte eleverna allt för ledsna om jag är 10 minuter försenad. Men jag hatar att komma försent och gör det väldigt väldigt sällan. Speciellt som lärare så är det viktigt att passa tiderna då man förväntar sig att eleverna ska göra det.

När vi kom till förskolan så sken Leah upp som en sol och ville springa in med skorna på. Pedagogen försökte få henne att säga hejdå till mig men det hann hon inte med... in och leka skulle hon på en gång! Skönt att det gick så bra! Jag var lite orolig för att det skulle komma tårar. Men jag är lite sugen på att ringa förskolan och höra hur det går... men det är lite överdrivet va??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Beatrice, mamma till skrutten Robin- 2 tävlingar igång!
2011-09-01 @ 11:20:53 Blogg: http://beabofink.blogg.se/

Är man orolig eller bara nyfiken så ska man självklart ringa förskolan tycker jag :)

Va skönt att det går så bra med lämningarna! :)

Fnulan
2011-09-01 @ 12:22:54 Blogg: http://www.fnulan.se

Nejnejnej hjärtat!! RING!!! Bättre att du får lugna dig vännen!Kram

Jessica
2011-09-01 @ 16:42:53

jag arbetar på förskola och det är absolut inget konstigt att föräldrar ringer och vill kolla läget, speciellt dagarna efter inskolningen eller om barnet gråtit väldigt mkt vid lämning.

TUMADRE - ensamstående mamma till två
2011-09-01 @ 17:45:21 Blogg: http://tumadres.se

Som Jessica säger; jag jobbar på förskola och det är INTE ovanligt att föräldrar ringer dagarna efter inskolning eller om lämningen har känts tuff. Det är HELT OKEJ! :-)

Fia
2011-09-01 @ 21:13:24

Hej :) jag har jobbat på förskola ( och går förskollärarutbildningen just nu) och det är självklart att man får ringa och kolla hur allt går! Jag skolade in min son (som snart är 16 mån)Hos dagmamma för två veckor sen och jag ringer en gång om dagen och kollar hur allt går. Kram!

Therese
2011-09-02 @ 23:36:23 Blogg: http://www.minunderbaravarld.blogspot.com

Medans och lagomt!? Vad är det för något? ;)

Ameera
2011-09-05 @ 12:14:37 Blogg: http://ameera.nu

Jag tycker du kan ringa. Ifall det lugnar dig till nästa gång. :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet