bambi

Ibland duger det med en vanlig bulle...
Jag har funderat och planerat och tänkt på vad som ska bakas till Zacks 3-års kalas. Jag funderade på att baka en massa olika saker. Cupcakes ska jag absolut baka sen tänkte jag på dessa ljuvliga kanelbullar i långpanna med glasyr och vaniljkräm. Dom är ju underbara:



Men jag ska nog lugna mig lite. Ibland duger det faktiskt med gamla vanliga kanelbullar. Ikväll ska det bakas kanelbullar och imorgon blir det cupcakes (ganska så roliga cupcakes faktiskt!).

Men jag undrar om ni har några tips på hur man ska förvara bullarna så att inte pärlsockret smälter? Det känns som om det är när dom är i täta påsar som sockret smälter, men om man förvarar dom i något som inte är lika tätt så blir dom kanske torra istället? Någon med tips? Hur förvarar ni era bullar?
#1 - Lena D

Pärlsocker försvinner inte om man har dem i plastpåsar. Om man däremot vill frysa bullarna så skulle jag skippa pärlsockret, för då smälter det.

Man kan också byta ut pärlsockret mot färgglatt strössel, det brukar vara populärt hos mina barn :-)

#2 - Karoliina-med K och två i.

Hmmm.. Jag brukar alltid lägga mina bullar i fryspåsar men pärlsockret har aldrig smält.. Kanske har det att göra mer om du lägger dom i påsar när dom fortfarande är varma? Jag låter alltid mina bli kalla innan dom åker in i frysen..

#3 - Denice Grefve

Pärlsockret brukar smälta för att bullarna har inte fått svalna tillräckligt innan man stoppar dom i påsar.

Om du fryser in så behöver man inte alls skippa pärlsockret, för dom smälter inte, då värmer man dom för hårt. :P

#4 - Angelica

Frys dom så fort dom har svalnat så blir dom som nybakade när du tar fram dom och tinar dom sen =)

Det gör jag alltid med mina bullar.

Det är INTE sant att pärlsockret smälter när man fryser bullarna!

#5 - Elin

låt som svanla och sätt dom sen i frysen, jag har aldrig varit med om att pärlsockret smält då.